Šapić: Nemam nameru da budem ničija vreća za udaranje

Ostavite komentar


  1. Nemoj srećo ,nemoj danas,sa radikalima u koaliciji i pričaš o nezavisnosti……Gde ćeš veću vreću Ganguliću.

    1. I sta onda? Kakve veze ima ko je i gde je ako rade u korist gradjana koji su ih birali? Nemoj porediti Seselja kome Vucic placa da ne prica protiv njega i koji nista ne radi u korist naroda i ta dva-tri odbornika radikala na NBG koji podrzavaju politiku Ace Sapica koji i bez njih moze da bude na vlasti, i koji radi u inreresu gradjana Novog Beograda i sto potvrdjuje njegov mandat od 2012 godine ms kakvi uslovi rekao bih veoma teski jer nije u koaliciji sa vodjinom strankom. Aca Sapic nudi svima mogucnost dogovora i razumevanja, svima je ponudio da rade zajednicki u interesu gradja pa su prihvatili samo radikali i demokratska stranka koja u izvrsnoj vlasti opstine nema inace nikoga ali oni podrzavaju njegov rad a takodje i gradjani Novog Beograda. Zato mani se ko je gde i ko je ko vazno je da se radi u korist gradjana!Sa sns nije mogao da se dogovori zato i nisu u vlasti u toj opstini.

  2. Volela bih da objasni kako ga to što je predsednik opštine obavezuje da ide na izbore. Ima li on nekih obaveza prema Vučiću za koje mi ne znamo ili prema nekim zakupcima prostora na Novom Beogradu ili investitorima? Jer, ovo što kaže govori da je pod nekom gadnom prinudom!

    1. Mislio je na obavezu prema svojim biracima na Novom Beogradu gde je od 2012. godine predsednik opatine a kao sto citas na republicke izbore ce izaci ako misli da je njegova politicka organizacija dovoljno poznata, sto je u ovim uslovima skoro nemoguce, ali njega kao bivseg reprezantativca i najboljeg vaterpoliste svih vremena a sada uspesnog predsednika jedne opstine ljudi prepoznaju i cene njegov rad tako da lako moze do solidnog procenta na izborima!

        1. Pa u gradu je 2 najjaca odbornicka grupa i samostalno je izasao na izbore i bez potrosenog dinara naraod mu ukazao poverenje. Ne vidim zasto ne bi dali i na teritoriji cele Srbije kada bude kandidat za premijera!Mlad,sposoban, novac legalno zaradio za razliku od mnogih a politicki vec pokazao da ume da vodi najmnogoljudniju opstinu u Beogradu. Ovo je vise realnost nego san. Vreme ce pokazati da ce Srbiju povesti napred pitanje je samo vremena.

  3. Poplavljen ti je ceo NBG od poslednje kise. Nisam cuo da si preuzeo odgovornost ili rekao ko je kriv i zasto je doslo do poplava. Postajes polako pravi bot…

    1. Pobrkao si loncice!Nadlezne su gradske vlasti i komunalna preduzeca. Ti da si objektivan pitao bi nekog recimo u jkp vodovodu i kanalizaciji zasto im sahtovi zapuseni i zasto ih ne odrzavaju kada su vec placeni novcem gradjana za taj posao. Brkas nadleznosti i napadas coveka koji hoce da se vrate nadleznosti opstini i da onda komunalne sluzbe opstine brinu o takvim situacijama a do tada adresa ti je recimo vesic i komunalne sluzbe grada Beograda!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.