Šapić o odluci Krivokapića: Amfilohije se okreće u grobu

Ostavite komentar


  1. Sjajno. Sa koje pozicije Sapic porucuje? SNS ,Novi Beograd ili bivsi vaterpolista. Ili mozda crkveni coek. Neki rod sa Pipunom ili Mandicem.
    Ili Medojevic mu prijatelj, Milov skolsi drug!?

  2. Doktor misli da je njegovo mišljenje važno i da ono nekoga zanima ili je to partijska obaveza.

  3. On zna ko se i kako okreće
    Samo u vezi sa tobom i tvojim novim pajtosima bi se mogao okretati od neverice šta je sve moguće

  4. tako je Šapiću otvoreno sa sa lažnim Srbima i u natogori a bogme i u Beogradu gde je 100 hiljda crnogorijanaca „postalo srbin“ da sačuvaju osvojena radna mosta sa Brozom

  5. Ništa ti dečko sem lične koristi ne razumeš i ne umeš da dobaciš. Da i mi imamo jednog Dritana ovde većina ekipe iz devedesetih koja nas jaše bi bila lustrirana.

  6. U sve sam mogao da poverujem, ali da će Šapić da se pretvori u ovo? Glasao sam za tebe godinama.. Jezivo.. Sramotno…

  7. Sramoto, nije gospodina Krivokapića doveo blagopočivši vladika nego ga je izglasala skupština koju je izabrao narod.
    Tvoje mišljenje je veoma relevantno čim si isprovocirao i moj komentar.

  8. Šapić je definitivno poslednja osoba koja o ovoj temi može da govori…
    Ali.. Očigledno.. šef je rekao da treba

  9. A. Sapic jeste doktor nauka, ali otkud zna detalje zagrobnog zivota? I to svestenog lica? Na osnovu kog naucnog znanja de Sapic dolazi do takvih zakljucaka i zasto ih objavljuje u javnosti?

  10. Imao si autoritet kao vaterpolista .Nazalost pristao si to sto sada jesi.
    U redu sa Kebarama,Kokezima ,Risticevicima itd .Tužno i ružno

  11. G.Šapiću u vašu dobronamernost više ne verujem. Nemojte pominjati Mitropolita Amfilohika ako ga niste niti slušali niti čuli dok je bio živ. Jednog dana će te shvatiti u kakvom ste društvu i koga podržavate. Nadam se da će te imati savesti da se pokajete.

  12. Evo i Monti Pajton se probudio posle 3 meseca da nešto zboru.Dečače nemoj više dosta smo te gledali tebe i ovih tvojih ružicastih daveža.

  13. Gospodin Krivokapic samo pokusava da doprinese miru u Crnoj Gori. To sto nece prisustvovati ustolicenju gospodina Joanikija ne znaci da je prestao da bude vernik, Crnogorac, ali znajuci svoje poreklo… kako je jednom odgovorio na neumesno i nepotrebno pitanje novinara, da li je Srbin ili Crnogorac…Gospodin Abazovic i Gospodin Krivokapic su primer kako ljudi i drzavnico treba da rade na utemeljenju gradjanske drzave. Vise puta je i Abazovic pitan u intervjuima, kako on to moze sa Krivokapicem… na sta je on odgovorio,’a jel problem sto je vernik?’ Problem u narodu je primitivizam i nacionalizam… ako je Krivokapic vernik SPC onda on , po merilima nacionalista, treba pljuje sve nesrpsko , sa Albancem Dritanom Abazovicem koga nazivaju ‘Albanskim cetnikom’, ne bi trebao ni da razgovara a kamoli saradjuje. Jedino treba da se busa u Srpska prsa i iz inata ode i stane prvi na Cetinju pored Joanikija bez obzira sto ce time da isprovocira one druge koji se busaju u Crnogorske grudi, malo znajuci o Cetinjskom manastiru.
    Nacionalna pripadnost, vera, ni slucajno ne treba da imaju uticaja na vladanje zemljom. Mislim da Crna Gora ima vladu demokratskih i gradjanskih principa. Krhka je je Crnogorska Vlada,jer sa svih strana guse je jeftini nacionalisti, kao i 30-o godisnji predsednik Crne Gore sa svojim saradnicima, koji ce se boriti do poslednjeg daha da ne predaju vlast, zbog postojece mogucnosti da ce odgovarati pred zakonom zbog korupcije itd.
    Ipak verujem da ce vlada Crne Gore opstati, a da ce ustolicenje u Cetinjskom manastiru, gde i treba da bude, proci miirno.

  14. Da smirimo strasti ???? Pa vidi tvoje izjave,podpirujes,a sto se tice Amfilohija ,ili ne znas ili se pravis budala !?? Pa sve sto je Amfilohije predstavljao i zagovarao to je zgazeno i odbaceno,svi bliski njemu su smenjeni..!!!! Ne prevrce se on zbog Krivokapica,vec zbog Joanikija,jer ga je prodao .. I od kada ti Šapicu vodiš politiku o crkvi ???? Nemoj reci samo,da si zabrinut i ti za srpski narod u cg ??? Pa evo na vlasti su vec godinu dana,gde je problem ??? A drugo je sto su pokazali vec znamo(df)koliko je ta koalicija koalicija nesposobna

  15. Aman Urednici zašto objavljujete izjave dotičnog anonimusa. Veštački mu dajete na značaju i samo se bez veze palite. Morate da izvršite selekciju i ne objavljujete gluposti izkuhinjr SNS.

  16. Šapić je odavno pokazao da je iz vode uplivao u politiku i da mu ta ‘prljava tečnost’ apsolutno odgovara kao stanište. Ulaskom u SNS organizaciju (da ne koristim neku tačniju reč) stekao je mnoge lične privilegije ali i obaveze, te sada mora da odrađuje ‘stečeno’. Krivokapić ugrožava Đukanovića (zapravo celu mafijašku strukturu na Balkanu), zato se i Vučić trudi da oslabi poziciju Krivokapiću a pomogne kolegi (po više osnova) Đukanoviću.

  17. Deder, Sapicu, objasni ti nama sta se tamo desava. Rastumaci nam poteze i desavanja, objasni nam procese. Ti stvarno mislis da tebe bilo ko normalan i pametan moze ozbiljno da slusa?!

  18. Bravo za komentar Gradjanska crna gora.
    Krivokapic stiti pravo svakog gradjanina crne gore. Tako se to radi u normalnim drzavama.

Ostavite komentar


Politika

Misterija dolaska šefa CIA u Beograd 10

Misterija dolaska šefa CIA u Beograd

U trenutku porasta tenzija gde se rat u Ukrajini širi i na rusku teritoriju, kao i daljeg širenja dejstava na Bliskom istoku, mora se zaustaviti svaka politička nestabilnost koja bi mogla izmaći kontroli.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.