Šapić o protestu ispred Skupštine grada: To su mogli da urade samo ljudi bez svesti i odgovornosti

Ostavite komentar


  1. Ti Gangula bolje da si ukinuo kladionice negi što si se zamlacivao sa bus-plusom

  2. Opet brlja, kako bez svesti? Šapiću, nisu pali u nesvest, a ti nisi svestan sebe svoje neukosti i savesti, nemoralne.
    Žao mi je što je opozicija ispala glupava, istrošiće narod svojom neorganizovanošću i krticama.

  3. A to sto ste pokrali izbore puj pike ne vazi.Bio si na funkciji koju ni po kakvom osnovu ne zasluzujes.Vaterpolo da politika ne jer se nd snalazis .

  4. E, drago mi je sto on ima svest i savest….tugo, tuzno, najtuznije, a pre svega jadno….

  5. bas steta sto ovaj lik nikada nista nije naucio. prilicno prizeman covek. nekako nema mnogo intelektualnih izleta u nepoznato a ovo sto mu je poznato baš je ograničeno. plitak je k’o tacna

  6. Rece covek koji je jednom prilikom izjavio kako nikad ne bi prisao sns-u i bio sa njima u koaliciji. Do kad gospodine Sapicu? Pa do trenutka kada su vas ucenili da ce da vam sruse vilu i da vam je bolje da stavite na vagu sta vam se vise isplati. Rusenje bespravno sagradjene vile,ili saradnja sa njima. Obraz kao djon. Bravo. Da vas je sramota svih zlatnih i ostalih medalja ikad osvojenih za Srbiju.

  7. Prvo ste nas posvadjali sa svim susednim zemljama (osim Madjarske trenutno),pa ste nas posvadjali i podelili unutar Srbije,sada ste nas posvadjali i podelili sa Srbima sa one strane Drine,posvadjali i podelili sa Srbima sa Kosova i Metohije,posvadjali ste nas sa crkvom,a tu nije kraj;slede svadje i podele sa Srbima iz Crne Gore i Severne Makedonije.Svadju ste prebacili i na Evropu;napadate političare iz Evropske unije,Austrije,Nemačke,Britanije,..,Amerike, šta da očekujemo?Država je u propasti.

  8. Šapiću, ruśenje mafije nije ruśenje drźave nego njeno spasavanje iz kandži tvoje bratije koja ti je dala Beograd da se malo igraš i leĉiš komplekse, a ti se baš zaigrao.

  9. tacno ali ovo se odnosi na vlast,, na vlast a ne na te mirne gradjane, koji su protestvovali.. to zdanje je zdanje svih gradjana, nije tebi to ostavio deda tata mama, nego je to starije od tebe …zasto nije dozvoljeno tim poslanicima sa udju i odrze govor i izadju, koji je to mozak ,,zabranio,, koji bolesni mozak…i ovo sve je samo odgovor na tu ,,zabranu a i upotreba tih biber sprejeva i dimnih bombi i suzavaxa,, nestrucnosti u proceni lica koji nisu dorasli svom poslu rukovodjenja……i eto vam ucinak……oni sto su razbijali to su vasi tvoji provokatori koje ste vi poslali……

  10. Превише насиља допуштено у предходним протестима и насиље напредује када је некажњено.

  11. Samo da skrenem pažnju,nije vest šta je rekao Šapić već vandalizam i napad na skupštinu. To niko ne komentariše.

  12. Ako je ovaj entitet regularno završio osnovnu školu, ja se besim. To bre nepismeno, do bola.

  13. Našao Gangula da priča o „svesti i odgovornosti“! Biće skoro propast sveta.

  14. Kada shvate, preuzmu odgovornost i budu samokriticni, nestaće vecina problema. Njihovo bahato obraćanje izaziva bes kod većine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.