Šapić odbornicima: Vas liberale boli tema da Tita treba sahraniti kao Franka, jer ste neoboljševici

Ostavite komentar


  1. Ček malo, Šapić je 78 godište, on je bio Titov Pionir, trenirao je u bazenima koji su sagrađeni za vreme te države,

  2. Budaletino bolesna, gledaj da uradiš nešto korisno za grad, kanalizaciju, saobraćaj, čist vazduh, zelenilo.Koga bre briga za Tita, neka leži tamo gde je.Više ga u svetu pamte nego mi, jer mi smo narod idiota

  3. Sa šapićem bi Srbija brzo nestala sa karte Europe. Posavetovao bi ga da i on prihvati slavu sveti Josip Broz.

  4. Postoje neke crvene linije koje Sapic ne treba preci bolje za njega. Da se ne zaigra misleci da je Iznogud. Tito i Draza su bogami price koje ga mogu unistiti.

  5. Toliko ima posla u Beogradu, možemo knjigu o tome da napišemo, da je nepristojno govoriti o spomenicima bilo kome!
    Čim neko spomene spomenik, odmah mi
    pada na um korupcija! Tako je bilo i sa spomenikom Stefanu Nemanji za koji još
    nemamo koliko je koštao!

  6. Ovu bolestinu od Sapica treba (zajedno sa Loncarom i Vulinom) sutnuti u crnu rupu uz izvinjenje stanovnicima univerzuma u koji su dospeli

  7. Tako je brate Šapiću, nacionalna srbija konačno ima novog Vuka, nemoj nas izdati ko Drašković i uz tebe smo. Ravna gora pobediti mora!

  8. Šapić je nadmašio čak i Vesića po sumanutim idejama, što sumanutije to bolje, ima narod čime da se zanima dok prolaze ostale bitne stvari o kojima je danas govorila Mila Popović, kako se pune džepovi Zvonka Veselinovića i drugih režimu bliskih ljudi i firmi kao što su Beograd na vodi, Concord West, Milenijum Tim, GP Invest gradnjan, uništavanje GSP, neizgrađena fabrika za prečišćavanje voda, kanalizacija …

  9. I samo da upitam, dolazi velika voda, da li je gradonačelnik organizovao odbranu od moguće poplave?

  10. Drago mi je da nam se gradonačelnik iskreno predstavio ko je i šta je. Makar sada znamo sa kojom dijagnozom imamo posla. Naravno, nije moglo da prođe bez par psihodeličnih lapsusa. Takođe, ovaj pripravnik sa stormfornt foruma je otvoreno najavio da će se baviti grobovima i kostima a grad nam raspadnut na umoru. Hvala mu što nam je ukinuo mogućnost poricanja u budućnosti da, eto kao, nismo znali te nismo reagovali. SFSN!

  11. Ko si ti, jadniče, da seliš bilo koga, a pogotovo Tita? Četnik, Naci… šta li si? Da, ali pre toga, obična jajara. Namećeš temu da sakriješ muljanje i lično bogaćenje.

  12. Šapić nije Titu ni do jaja. Ceo Ni.ovi Beograd mu je Tito izgradio koji in nije u stanju ni da okreći. Ti je bio genije svoga vremena, što govori tadašnji položaj Jugoslavije i njega samog u svetu. Šta je Šapić u svom vremenu , jedna obična vrdelama , balanseri i šićardžija kako bi se dokopao vlasti. Hoće da diže spomenik zlikovcu Mihailoviću čija je vojska zajedno sa njim bila direktni saveznik nemačkog okupatora u borbi protiv boraca narodnooslobodilačkog rata. Ceo rat je proveo sarađujući sa Švabama.

  13. E Šapiću, Šapiću ničija nije do vijeka pa ni tvoja. Umesto da se baviš poslom unapređenja i boljitka za građane Beograda ti bi da razmeštaš Titov grob a da dižeš spomenik Draži, e sramoto, stidi se.

  14. Dobro upozorenje za prosvetare, ne poklanjajte ocene sportistima, jer bi mogli da postanu gradonačelnici. Što je fašista, razumem, s kim je takav je, ali što ne zna ništa o istoriji, to je druga priča…

  15. Sapic ne govori ono sto misli, vec ono sto mu kazu.
    A posto je Glavni mislilac napravio nekoliko cudnih koraka u nizu, od litijuma do Kosova, izjavice Sapic ako treba i da je odbojkasica, i liberal, i ljubitelj EKV…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.