Šapić: Predizborna kampanja je u toku i biće sve intenzivnija

Ostavite komentar


  1. Šapiću, ti si primer psihološkog profila preletača i nemoralnog čoveka.

  2. Zar je moguce da je i pre tako mislio samo sto to nije iskazivao.?Moraju ovi bivsi DS da pokazu koliko su napredni a narod pamti i Vesica i njega u DS

  3. Neverovatno! Koliko je dobar sportista bio toliko je sada moralno dno! Jos jedan od xy preletaca, vodeci se iskljucivo svojim interesom!

  4. Šapić i većina ako ne i svi članovi prešli su u SNS jer su im programski ciljevi isti i žele da Srbiju učine boljim mestom za život.

  5. Na toj funkciji bice osoba koja je profesionalna i strucna. Nema sumnje u Sapica da je on jedan od potencijalnih kandidata i dobra opcija. Vreme ce pokazati

  6. Volela bih da se Šapić bude budući gradonačelnik jer zaista može da radi za interes naroda i države.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.