Šapić: Prvo bih sredio Savski kej, ne bih zadržao stari Savski most

Ostavite komentar


  1. Srediće savski kej? Na isti način i uz isti elan kao što ga je sredio kao predsednik SO Nbgd. U to ni sam ne veruje.
    Srušiće Stari most? Pametnije mu je da posluša pametnijeg od sebe – Vladetu, i da o tome ne priča, bar ne javno, nego na SNS sednicama, i da tamo pokaže koliko je pametan i školovan.
    Nemaš šanse Šapo, niko te neće više ni u Novom Beogradu!
    Zaboravi na Gradsku skupštinu.

  2. Pa da, bezveze da eliti iz Beograda na vodi tandrcu tramvaji stari 50 godina. Ipak uredjujemo ostatak Beograda u skladu sa njihovim potrebama (metro, izmestanje Zeleznicke i Autobuske stanice, rusenje objekata, premestanje mosta…).

  3. Savski nasip pripada opštini Novi Beograd.Šta je do sada ,u dva mandata,predsednik preduzeo da se taj problem reši?Ko ga je do sada sprečavao da „razbuca“(kada bi smeo) splavove?

  4. Potpuno podržavam ideju o uklanjanju ovih, i ovakvih splavova sa Savskog nasipa. S druge strane, ne mislim da su, generalno, splavovi na reci nešto što bi trebalo zauvek da nestane. Splavovi u Amsterdamu su jedno od najlepših obeležja tog grada, zato što predstavljaju „katalog“ arhitekture i dizajna. Veliki broj ljudi u Beogradu bi voleo da ima baš takav splav na reci, a i grad bi „voleo“ da ga krase takvi splavovi. Lako bi se moglo organizovati da privatni vlasnici splavova moraju prihvatiti idejna rešenja za svoje objekte koja će biti usvojena na medjunarodnom konkursu pa bi, na taj način, svi bili prezadovoljni. I vlasnici, i dizajneri, i grad, i gradjani. Naravno, i Poreska uprava prihoda.

  5. Gospodine Šapiću, veoma bih volela da se realizuju Vaše reči kako kažete „razbucati“ svida mi se, stanujem pored samog nasipa i ovo je pakao od buke,galame, i vozila.
    Dakle, ja Vas podržavam !
    Svako dobro

  6. Dodala bih, spasite stari železnički most

    Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da će stari Savski most biti uklonjen i da će na njegovom mestu nići novi most sa šest traka.

    Zamenik gradonačelnika navodi da će stari Savski most biti premešten u Park na Ušću i da će biti pretvoren u moderan prostor, pun restorana, sa vidikovcem.

    Taj most može da bude isključivo pešačka zona, staza za bicikle i alternativa za kola hitne pomoći i vatrogasaca koji ne mogu često da predju Brankov most zbog zastoja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.