Šapić: Svima je jasno da dolazi velika ekonomska kriza

Lider Srpskog patriotskog saveza, nove parlamentarne stranke, u razgovoru za Danas

Ostavite komentar


  1. O čemu ovaj priča? Zar nije Vrhovni najavio da će u Srbiji biti med i mleko za razliku od sveta? Pa zar i potpomognuta „opozicija“ ne veruje AV&co? Koliko smo duboko pali u poverenju!!!!

    1. Objektivnosti radi , bivsi kandidat SNS-a je najavio , da imamo brasna i zlata …!! Analiticar SPAS-a, vec uvidja statisticke i propagadne lazi…?? Ali svako zlo-donese neko dobro…Tu je evidentan rast…!!

      1. U rangu je tipa političara gašić,babić, vulin… Sve stručnjaci, samo da pitam gde je ovaj šapić kupio diplomu, nek mi neko odgovori ako zna

        1. Kapa dole za fondaciju i sve što je što je uradio za svoj narod. Sofija i mnogi drugi će imati šansu da normalno žive. Imam jedan savjet za sve vas koji pljujete normalnog čovjeka, a to je da krenete od sebe i od svog dvorišta. Pomozite barem sebi ako ne možete drugima.

        2. Kapa dole za fondaciju i sve što je što je uradio za svoj narod. Sofija i mnogi drugi će imati šansu da normalno žive. Imam jedan savjet za sve vas koji pljujete normalnog čovjeka, a to je da krenete od sebe i od svog dvorišta. Pomozite barem sebi ako ne možete drugima.

      2. Samo mi nije jasno zbog čega ili koga ovakvim likovima dajete medijski prostor…? Pa čovek nema ni jedan jedini odgovor… Ideologiju… Stav… Jedino što mu treba to su beneficije i život na grbači građana… Hvala prijatno…

        1. Pa daju im prostor da bi ga popunili, zamaglili sve, da ne vidimo kako av i mafija-bratija hoce na silu uz laznu opoziciju da nastavi da vlada!

        2. Čovek je veoma pristojan i dao je odgovore na sva pitanja a što nije rekao ništa što bi ste vi želeli govori više o vama,

  2. Novi ministar sporta ce biti Dejan Tomasevic…a ti sedi u skupstini…i u skupstinskom restoranu…

  3. Naslov na portalu je jedan, a na kiosku drugi. Necu da ulazim u analizu, ali dragi Danas-e: Ako ste vec resili da coveka, svejedno da li je Sasa Radulovic ili Marko Kraljevic okacili na naslov u negativnom kontesktu, bez obzira sto to nije vas clanak vec citat, u duhu fer pleja za koji se borite protiv Informera , Kurira itd je da dozvolite istoj osobi da opovrgne teske optuzbe, a za koje nisam procitao nijedan argument. Stavise, interesantno je da se „doktor“ Sapic poziva na film u kome glavni junak falsifikuje diplomu doktora, a koristi to kao argument protiv inzenjera elektrotehnike.

    1. Mnogima je zao sto nisu usli u parlament pa sada saplucu Sapica na razne nacine.
      Po meni jedan odmeren i stabilan politicar koji ce tek napredovati u poslu i dobijati sve veci broj glasova na izborima.
      Covek nije uperen protiv drzave vec onog ko obavlja vlast ali na nacin koji ne steti drzavi i drustvu.
      Ne zove ni strane i domace interesne grupe da mu pomazu a ipak osvoji vlast u najbrojnijoj opstini u Beogradu.

      1. Po meni, jedan odvratni neobrazovani uvlakac. Dok se nije uglavio u Novi Beograd, bio je u DS (socijaldemokrata), a sada ima „patriotski“, odnosno naci predznak. Svih ovih godina raspolaze ogromnim parama ubranim od poreza u najbogatijoj opstini u Srbiji. A Vucic ga nikada (za razliku od npr. Zelenovica) nije ni pomenuo.Zasto? Odgovor da to pitanje je ovaj intervju. Jadno, kolaborantsko prenemaganje. Covek ni na jedno jedino pitanje nije dao decidiran odgovor. On i njemu slicni doveli su Srbiju do dna. Amoralni i neodgovorni, jedino za SEBE zainteresovani oni gradjanima Srbije porucuju kako nista nije vazno (moral, postenje, empatija), osim jednoga. LICNE KORISTI!

  4. Cemu intervju sa osobom koja nece odgovoriti ni na jedno pitanje sto iz straha sto zbog nadanja da ce da se okoristi?

    1. Njemu kao ekstremnom desničaru,neo fašisti(patriota) je obećano mesto.

      1. Šapic „opozicija“ ma haj’te molim vas ne sprdajte se sa narodom ovo će biti smehotresna olimpijada u izjavama dotičnog tzv ne reko smo izbego smo…

  5. Ovaj , kao da se rodio ko politicar, procitao sam mu odgovore na prvih 5 pitanja, i stao, usao da komentarisem, znaci, dobro ga je AV,AV,AV odabrao, sve samo diplomatski odgovara. . ..

  6. Pa zasto nama „naivnima“ nisi objasnio cime se to Radulovic bavio u zemljama zapada,koje po vasem misljenju ocigledno nemaju ni tuzilastva ni sudove.Izgleda da je Klansek bio uverljiviji.

  7. Zar ovaj ima mišljenje o bilo čemu? Inače, još nisam sreo/upoznao nikoga ko je glasao za ovog sportistu.

  8. Jasna je namera da se zadrži neutralna pozicija ali ne može to doveka! Ipak se mora reći da od vlasti sve zavisi a ništa od opozicije. Uzmimo primer Radulaovića: pa njega je Vučić „izmislio“ i uvukao u Vladu a da se pre toga o njemu nije „raspitao“ kako kaže Šapić. Čuvaj se Aleksandre Šapiću, i tebe će uvući u svoju „crnu rupu“ koja sve sagoreva!

  9. Cuti i plivaj sa Alekom, mozda se i ti presaltas na kosarku, jos ces reci da ti je Aca uzor i u plivanju! Sramota.

    1. GANGULA IZ NAMBIJE, nit smrdi nit miriše! Povraća mi se od takvih ljudi!

      1. Odgovorio je tačno i precizno na sve. Na izbore ne idem a na sledecim glasam za Šapića jer pokazuje suštinu politike a ne kako nekome odgovara. Svaka čast i na dijalog sa novinarom kome je pokazao kako ne treba biti novinar.

        1. Najzad neko normalan, čitam komentare zluradih i ne mogu da verujem kakvih nas sve ima

  10. Za nas naravno da će kriza biti najgora kada nismo niko ništa i nigde.

  11. Zasto ovaj covek jednostavno ne udje u sns posto se lepo vidi da je njihov kadar i zavrsi sa ovom glumom ?!

    1. Razvlačenje glasova prave opozicije. On je opozicija SNS-u kao i Čeda Jovanović.

  12. Mene klevecu,ja sam meta ovdi i ovdi,treba da napravimo vladu od nacionalni spas.Kriza nema,ona je izmisljena od domaci elementi.

  13. Ovaj Šapić nit smrdi nit miriše. On bi da bude opozicija, ali pri tom ne bi baš da se zameri „vođi“. Stalno ističe da ima svoj stav, al u stvari njegov stav je povlađivanje trenutnoj situaciji. Takvi likovi su najgori !

    1. Nije tacno, covek je umeren i odmeren, diplomatski se ponasa kao sto i treba! Sta bi ti, nekog divljaka???

      1. Ja se pitam da li sam ja i ovi sto pljuju njegove odgovore citali isti tekst ili su toliko neskoncentrisani ili tupavi pa nerazumeju odgovor.
        Neki problem imaju.
        Vrlo konkretan intervju i precizan.

  14. Bio u vlasti sa Demokratama, sa Djilasom i Tadićem bio nerazdvojan, sad sa Vučićem, u medjuvremenu ukrao tudji doktorat i kao da se ništa nije desilo. Ogledalo Srbije.

      1. Otkada se iznošenje činjeničnog stanja zove moralisanje?

  15. Sa obe noge na zemlji – tako bih (pr)ocenio. Ako uspe da sebe i ugled sačuva od političkih ujdurmi biće jedini pravi protivkandidat Vučiću. Samo da mu se ovo što se zove opozicija ne nakači na ledja…

    1. Protiv kandidar Vučiću , u čemu? Ne mislite valjda da će ga neko podržati za predsednika države. jedino, ako hoće da bude predsdnik SNS, tako može.

  16. Daj Bože da Saša Radulović bude u komisiji koja će istraživati tokove novca Vučića, Šapića, Djilasa, Dačića i kompanije. Bilo bi zanimljivih otkrića.

  17. Vidi se da se Acke za zivota mnogo nagutao hlora. Pozdravio te Denis Sefik puno.

  18. Ovo nisu njegove reci. Ko god Sapica poznaje, zna da je njegova elokventnost limitirana

  19. Više bi čovek čuo od gluvonemog čoveka nego od Šapića što samo govori o tome kakav je to muljator spreman da nas jedno 20x prevede žedne preko vode. To što je on sav fensi, mudar i zalizan ga pre svrstava u kategoriju lakiranih bubašvaba nego u kategoriju odgovornih ljudi.

  20. Ocekivano od coveka koji je plagirao doktorat i prisvojio humanitarni fond i koji kao takav savrseno odgovara SNS. I on kao AV poducava novinare kako da postave pitanje. Jadna li si Srbijio sa ovakvim trutovima!

  21. Na svu srecu, Sapic je doktor, kao uostalom i Mali, Stefanovic, Trivan, Tabakovic i ostala ekipa oko Vucica, tako da ne brinem da ce naci resenje za krizu.

  22. Kazi te mi kako da se uclanim u Vasu stranku? Iz Vas vrca mudrost kao i iz SVEVINJEG.

  23. Zahtev za smenu kriznog štaba je potpisalo 2700 lekara a ne medicinskih radnika.

    1. Tačno a oni koji nisu potpisali ne znači da su protiv predloga/zahteva, samo su kukavice.

  24. Šapić je izbegao koronu ali se očito zarazio SNS virusom.
    SPAS je zreo za kolektivno učlanjenje u SNSesovce!

  25. Svaka cast i postovanje za Sapica. Uspesan bio u sportu, uspesan kao predsednik opstine N..Beograd nadam se i uspesni politicar..Uvek sam u komentarima isticao Sapica kao razumnog, postenog, nenasilnog politicara i nije ni cudo sto je dobio glasove jednog dela naroda. Patriota ne ide i ne kuka i kukumavci po Evropi protiv svoje zemlje, ne poklanja se neprijateljima Srbije..

    1. Vidi se da si i ti SPAS-ilac ili ga ne poznaješ. Smeran pred kamerama, mala maca, a prema saradnicima nekulturna i necivilizovana zver. Pa nije ga za džabe Šefik natamburao kada se svima popeo na glavu. Čovek se svime bavi sem problema građana i to treba da se zna.

    2. Ovaj Beogad je greškom u svoje ime ubacio jedno „r“.
      Svakom je jasno da je Šapić dobio glasove zahvaljujući vaterpolu.
      Šta će on i njegovi biti u Skupštini?
      Biće omiljena Vučićeva opozicija!
      A, ti vaterpolisto nisi smeo da kradeš doktorate.
      Saradnja sa zločincima i lopovima je isto kao i da si sam kao oni!

    3. Moj , vrlo ozbiljan savet, za VAS..glasi….
      .Okanite s e politike.
      Odmah…i Zauvek…!?

  26. Kakva kriza pa ako planiraju da prodaju nase zito i kuruze i sve kokoske bice kriza .
    Pa onito nas spremaju za neki opasan scenarijo.
    More sve vas treba na robiju dugogodisnju.
    Zauvek

  27. Sapicu svim normalnim ljudima si se smucio kad si izasao na izbore i tvoje misljenje zadrzi za sebe.

  28. „On se vrlo perfidno i vešto igra sa najnižim strastima lakovernih ljudi i njima vešto manipuliše do krajnjih granica, sa jednim jediniim ciljem, pribavljanjem za sebe raznih vrsta koristi.“

  29. Odavno nasa politicka scena nije imala ljigaviju osobu od Sapica. Svakom svojom izjavom, pa i u prilikom ovog intervjua daje ljigave odgovore, zamenjuje teze i krije svoj stav. Uzgred, Sasi Radulovicu vodu ne bi mogao da nosi.

    1. Jesam li ja lud ili si ti.
      Ko je po tebi pristojnija osoba Sasa Radulovic ili Sapic???
      Politiku neznaju ni jedan jer je to prestiz na nivou drzava a ne pojedinaca.
      Da ce da kradu nece nijedan , mogu samo da konsultuju i menadzerisu kao i ostali.

  30. Ono što je nepobitno kada se pročitaju Šapićevi odgovori to je da se radi o čoveku „mlakonji“, da za njega svi događaji imaju neko opravdanje i da može i „ovo i ono“. On može biti dobar opštinski lokalni političar koji će miriti malo ostrašćenije lokalne stranačke odbornike oko uređenja parkova i dečijih obdaništa, ali nije za ozbiljnog političara od kojeg se traži stav i odgovornost. Moje mišljenje je da je Šapić učestvovao na izborima da bi obezbedio prihode za sebe i svoju porodicu jer nema drugih mogućnosti za zaradu.

  31. Ma putite ovog Likotu. On je „doktorirao“ na poljančetu pored pumpe u Mladenovcu. Takvi tipovi, uz one koji su polagali ispite na Pravnom sami sa profesorom dok su njihove koleginice i kolege protestvovali na ulici, ne zaslužuju ničije poštovanje.

  32. A ti si cvecka
    Cak ti je i bebisiterka na platnom spisku sc pored rad nika tvojih klubova a teretana je i prihodi tvoji.
    I brat ti tamo placa 15kvadrata a koristi dvesta
    A cija je divlja gradnja u studenjaku nego tvoja
    Smete ti Radule koji je vrhunski dao ostavku
    A ti si ucenjen sa svim ovim i jos sigurno drugim pa moras biti to sto jesi i zato zelis da ostanes u opstini da bi ovo sacuvao
    Besplatnim kartama naa bazena si kupio penzionere
    Jadan li si

  33. A sada sledi intervju sa Sašom Radulovićem!!!!! Jasno, ovde u Danasu!

  34. Koliko li je ovom „diplomcu“ jadničku, „ekspertu za ekonomska pitanja“ trebalo da smisli ovako suvislu izjavu?
    Ali slatko sam se nasmejao. Mora se priznati da ima talenta za stand up komičara. Haha…

  35. Vidim da je komentarisanje rezervisano iskljucivo za krug dvojke. Sve postove koje ste mi obrisali cu postaviti, na ovaj ili onaj nacin. A ljudi ce imati dovoljno vremena da ga procitaju 😉

  36. Radulović bio ministar 2013. godimme i posle samo nekoliko meseci video sa kim radi pa podneo ostavku. Da je hteo da krade i danas bi bio ministar težak 50 miliona evra. Bio je u rudniku zlata (kradenog) ali nije hteo da uzme dinar, otišao je u opoziciju sistemu. Sa druge strane, Šapić sanja da bude ono što Radulović nije hteo. Šapić je u svim vlastima ili blizak vlasti više od 10 godina. I na kraju, Šapić kaže da Radulović hoće da se okoristi u opoziciji, a da je on koji je na vlasti u ovakvom sistemu ultrapošten. Hipokrizija epskih razmera.

  37. Prestao sam citati na polovini clanka……toliko me je gospodin razocarao da nisam mogao dalje citati!!!!! Nadao sam se da je isti nova nada na politickoj mapi Srbije …ALI NE,NE I OPET NE!!!!! I funkcija pretsednika jedna opstine je prevelik zalogaj za doticnog….na zalost,ovo je veliko razocarenje za mene.

  38. Dokle cete da pridajete znacaj nekome ko je lazirao svoje obrazovanje? Zasto bi bi kredibilan za bilo sta drugo?

    1. Mogu samo reci; moze da pokupuje sve diplome sveta, moze da bude i predsednik ne znam cega, da kaze sta hoce, da ostetovira BOG na celu…Sasi Radulovicu nije do clanaka….ma u usta ne sme da ga uzme. Pa nije, Sapicu, dovoljno da se istrtljas u nekom intervjuu….nisu svi ovce…nisu svi glasaci SNS-a…..to vi mislite da vas ima preko 2.000.000……..

  39. Neverovatno koliko razmišljanja gospodina Šapića asociraju na nekog drugog, pogodite koga! Dakle, on odgovara na sopstvena pitanja, odbacujući pri tom unapred utemeljenost novinarskog pitanja! Poštovani čitaoci, građani Srbije, klonite se svih, tzv. nacionalnih, ili nacionalpatriotskih političkih stranaka! Nigde u normalnom belom svetu ne vladaju engleske, američke, francuske, španske, nemačke, rumunske, mađarske, bugarske, albanske, makedonske, grčke,…,stranke. Dakle, da imaju taj „nation sign attribute“! Eh, sad! Ali imaju, postoje! Nabrojte zemlje, pa ćete spoznati s kim smo uporedivi! Gos’n Šapić je zalutao na Novom Beogradu!

  40. Ovaj lik nista nezna pa ni odakle je dobio skupstinske mandate??
    Cudo jedno???!!!

  41. … nema krize, svi če mo da radino u budžetskim firmama, javnim preduzećima i ustanovama, a način je da se svi učlanimo u sns !

  42. Otkad je Vucic ovoga imenovao za svoga potparola, potparola SNS i TV PINKA?

  43. Pravi političar. ..maska pala..Od svega se ograđuje i sve se navodi na vodu sns-a…ma bravo veliki patriota Sapicu. ..Sram Vas sve bilo!!!!!

  44. Bravo majstore, svaka ti na mestu, samo tako i ne odsgupaj ni pedalj… Pozzzzz… Zoran Jončić

  45. Auuu foliranta… Već u prvom odgovoru se odao da zna da će u vladu sa Vučićem. Kao pitanje ne valja… Pa lepo se pita: „Da li je vlast izgubila kontrolu nad epidemijom“, ne tvrdi se a Šapić u maniru iskusnog političara odgovara, pitate kao da jeste.. Na pitanje „Da li… ?“ odgovara se sa da ili ne, doktore.

  46. Koji demagog.Očigledno je da vrši pripremu za ulazak u vladu,samo se pravi nevešt.Svi njegovi odgovori su identični izjavama Vesića i ostalih uvlakača.Šapiću,nije ti trebalo,kao i Udovičiću,da ulaziš u politiku i time pokvariš sve ono lepo što si kao sportista postigao.Ovako si sve to poništio,i sada te svi pamte kao političara kome je glavni cilj da ostane na vlasti ili dobije neko ministarstvo.Stvarno ti ovo nije bilo potrebno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.