Šapić: Uz Đilasa sam najnapadanija osoba u medijima

Ako je argument da ako nemate bar 56 odbornika na listi, nema logike da izlazite na izbore bez šansi da uzmete apsolutnu većinu u parlamentu, onda sam ja politički diletant, a svi ostali politički magovi
Predsednik Opštine Novi Beograd i kandidat za gradonačelnika Beograda govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Svi ste isti. Sapicu kao i ostalim njegovim pajtosima interes je samo licne prirode, zato i jesi u istoj vreci sa Djilasem.

  2. Nisam primetila da mediji napadaju ni Sapica ni Djilasa niti ne prenose njihove izjave. Ako hoce moze slobodno da kaze sve sto zeli o Beogradu i verujem da ce mediji to i preneti. Ako ga komentari vladajuce stranke toliko doticu, morace malo da ocvrsne ako misli da se bavi politikom, jer tako je uvek bilo i bice.

  3. Mislim da Šapić i Đilas previše sebi daju na značaju. Bolje da se bave pisanjem svog programa nego što umišljaju da ih neko napada u medijima.

  4. Kada ostali kandidati svoje nagrade,trofeje i priznanja daju u dobrotvorne svrhe kao g.Sapic onda mogu da se jave za rec.

  5. ““Nije Srpski lupati u svom komentaru potencira Uros ali sudeci po komentarima koje sam procitao mogu da zakljucim da je u nekim komentarima prisutno lupetanje.Mi Srbi bolujemo od toga da lecimo svoje komplekse vredjajuci druge.Nije lepo jer sve moze da se ako nam se neko ne svidja kaze na neki civilizovaniji nacin a ne samo vredjanjem.I deca sto jer strasno koja htela ne htela gledaju informativne emisije sa svojim roditeljima su zaintrigirana politikom.U pametnim zemljama kada su tv programi u pitanju je prisutna cenzura a kod nas je nema pa tu sansu da negativno uticu na vaspitanje dece i na zalost nekih odraslih su iskoristile tv stanice Pink i Happy.Treba im uskratiti frekvenciju i spreciti da lazima ispiraju mozgove nasem mladom narastaju i odraslima.Sto je previse,previse je!!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.