Ako Šapić ne laže, Vesić ne može da bude ministar, a ako laže, on više ne može da bude gradonačelnik: Mila Popović o sukobu dva naprednjaka 1Foto: BETAPHOTO/ BEOINFO -Beta/Milan Obradović

Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde Mile Popović rekla je danas da je prošlo već sedam dana otkako je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić optužio ministra građevinarstva Gorana Vesića „da plaća novinare i pravi razne šeme sa voditeljkama jutarnjeg programa“, a da niko na to ne reaguje.

„Vesić ćuti, Srpska napredna stranka se ne oglašava, Vučić ignoriše, a tužilaštvo se pravi mrtvo, umesto da pokrene postupak i utvrdi da li zaista Vesić trguje uticajem i kojim parama on to sve radi“, navela je Popović u pisanoj izjavi.

Prema njenim rečima, ukoliko Šapić govori istinu, Vesić više ne sme i ne može biti ministar, a ako laže, onda on ne može više biti gradonačelnik.

„Najbolje bi bilo za sve da obojica budu smenjeni sa svojih funkcija“, kazala je Popović ocenivši da je Beograd „talac loše politike, neznanja i korupcije ove SNS vlasti“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari