Ako Šapić ne laže, Vesić ne može da bude ministar, a ako laže, on više ne može da bude gradonačelnik: Mila Popović o sukobu dva naprednjaka

Ostavite komentar


  1. Neozbiljne optužbe bez argumenata, nekorisno i štetno. Trebaju nam progresivne, istinite, lako provjerljive, argumentovane i napredne izjave.

  2. „Ako Šapić ne laže, Vesić ne može da bude ministar, a ako laže, on više ne može da bude gradonačelnik:“
    AKO OBOJICA NE LAŽU NE MOGU BITI ČLANOVI PARTIJE.

  3. A ko da ih smeni? Vučić? Taman posla. Pa on boluje od toga da je okružen mafijašima i kriminalcima, lažovima i neznalicama, nesposobnim u mnogim ministarskim resorima. Osim toga, prisetimo se svojevremene izjave nekadqašnjeg direktora policije Veljovića koji je rekao da zbog korupcije niko mu nemože ništa -jer ako oni imaju dosta o njemu u njihovim fijokama, ima on još više materijala o tužibabama u svojim fijokama! Tako i bi, pored velike buke Vučić ga najuri iz policije ali mu dade mesto ličnog savetnika za bezbednost. I šta na to reče Veljović? Nikada nije tako malo radio a imao za to ogromnu platu! Znači -važi geslo čutaćeš ti, prećutaču i ja. To važi i za tobožu kavgu Šapić-Veljović. Oboje bliski mafiji i obe strane imaju pune fijoke dokaza o obostranom lopovluku!

Ostavite komentar


Politika

Pajtić: Vučić zabašurio izbornu krađu, pomogla mu i opozicija 10

Pajtić: Vučić zabašurio izbornu krađu, pomogla mu i opozicija

Profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu Bojan Pajtić izjavio je danas da je Rezolucija Evropskog parlamenta (EP) o izbornim nepravilnostima u decembru ostala "zabašurena i relativizovana" zbog spremnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića da žrtvuje nacionalne interese kao i zbog izlaska dela opozicije na junskim izborima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.