Šapić: Zvaću i odbornike Novog DSS na razgovor o gradskoj vlasti, ali ne i Jovanovića

Ostavite komentar


  1. gradonacelnik dvomilionskog,slobodarskog grada hvali se koliko je ucinio za lik i delo osudenog narodnog neprijatelja.Srbijo,nisi to zasluzila.A,sta kazu partizani,njihovi potomci i pravi antifasisti?

  2. Svi kojima je do svog ugleda ne bi trebali da udju u tim osobe koja je bila dobra u vaterpolu a uzasno losa na funkciji koju je obavljao.

  3. Gde će vam duša?
    Kada već nemate obraz!

  4. Ma nemoj, ako nece da prihvate njega onda odma na nove izbore … sa istim ,,napakovanim“ izbornim listama…

  5. Ova osoba nije zdrava, obolela je od Sindroma tzv srpske pameti. Kako možeš da zoveš članove, a da pre svih, ne zoveš glavu porodice?

  6. Za ove SNSovce ne treba više pisati ‘taj i taj izjavio…’ vec ‘izvalio’. Oni više ne znaju šta govore.

  7. Zar nisi rekao da neces da budes gradonacelnik sa kupljenim odbornicima? Aaahhh da, ti sada naprednjak i zivis od lazi i kradje

  8. Zašto da ne prihvate mandate? Pa, njima je zbog izborne krađe pripalo manje mandata?! Ako ti neko ukrade deo novca, to ne znači da ćeš baciti novac koji si uspeo sačuvati. A DSS i POKS su ipak stranke koje znaju šta je čast i moral, tako da saradnja sa državno izdajničkom SNS ne sme da dođe u obzir. Odmah da zna DSS da će ostati npr bez mog glasa i još bar 15 glasova ljudi koje znam. Živela Srbija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.