Saradnica Olivera Ivanovića Silvana Arsović ponovo daje iskaz kao osumnjičena

Ostavite komentar


  1. Ma nek se samo spinuje. Kada saslusavaju pod gnusnom optuzbom da je ucestvovala u ubistvu Olivera Ivanovica tako sto je iskljucila video nazor, se radi po nalogu Srpske Liste odnosno da bi se zaplasila navodna srpska opozicija na KiM. Juce je ROSU pretresao kucu odbornika skupstine opstine (opozicionog PDS) u Ranilugu sto je u dvoristu drzao dve divlje svinje. Orkestrirana akcija protiv srpske opozicije na KiM se sprovodi da unese zabunu u srpsko biracko telo i plasiranje neke zavere ili dila izmedju dve vlade i dva rezima. Srpski narod vise nece nasedati na provokacije Albanaca.

    1. Неко је, Миодраже, искључио видео-надзор, а претпоставити да се ради о коинциденцији да је овај баш тада стрељан је бесловесно! Није то истрага о Ђинђићевом убиству, па да прође тек тако…

      1. Eh, siroti Milivoje, ma ko se krio pod ovim pseudonimom?! Nije ovo „istraga o Djindjiću“ Haradinaj i kompanija su mnogo ozbiljniji igrači. Kod njih nema istrage. Povade se organi, uzmu se pare a ostatak se poput trupaca spali ili raspe po vrletima Prokletija. Da bi sve bilo u skladu sa zakonima ove „prosperitetne evropske države“ svedoci poumiru „prirodnom smrću“ ali na najneprirodniji način?! Sve je u skladu sa arnutskim zakonima, zar ne „Milivojo“?

        1. Очекивао сам да прочитам шта Миодраг има да каже, а не тамо неки елебак.

          1. Čudna podurnost kada vec spomenu Đinđića i nadzorni kamere u vladi Srbije su bili ugašene dan pre atentata na Đinđića čak je i šef obezbeđenja inače muž tadašnje ministarke saobracaja Marije Rašeta Vukosavljevića dao ostavku (Vladimir Vukosavljević Keza), inače taj isti Keza nas je po naređenju Đinđića u noći šestog oktobra sprečio da završimo sa bračnim parom Milošević po „Čaušesku receptu“, i lično mislim da je to velika tekovina velikog Petog Oktobra i Zorana Đinđića i njegov amanet da se vladari Srbije ne smenjuju atentatima ili krvavim prevratima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.