Šarčević: Briga mene da li ću da budem ministar 1Foto: Fonet/Nenad Đorđević

-Briga mene da li ću ja da budem mninistar. Ko da sam se rodio u tome. Mene to nije interesovalo ni u prvom sazivu, ni sada, niti me reč rekonstrukcija posebno zanima, rekao je Šarčević.

Svoj posao ću da radim pošteno, od srca , za dobrobit mladih ,ako znam ,a neka neko drugi proceni “ , istakoa je ministar prosvete Mladen Šarčević, odgovarajući na primedbe opozicije da je njegov ostanak u rekonstruisanoj vladi pod znakom pitanja.

Naime Zoran Živković poslanik Nove stranke, poželeo je ministru prosvete da ostane u Vladi i da ima manje problema sa poslaničkom grupom koja bi trebalo da mu da podršku, a ne da piše 369 amandmana kao da je pogrešio i font i veličinu slova ,a kamoli suštinu zakona.

“Građani Srbije trebalo bi da dođu do toga da imaju vlast koju će poštovati zakone, koja će znati gde su granice države u kojoj se nalazi , koja će znati kojim jezikom se goivori u toj državi i koja će znati da li je njihov koalicioni partner terorista, ili nije, koja neće da se potuca u pola noći od knjižare do kafane koja je zatvorena, nego da ima vlast koja će da radi svoj posao na valjan način”, naveo je Živković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari