Šarec poručio Vučiću da može da računa na podršku u vezi sa proširenjem EU

Ostavite komentar


    1. Miki:Mi sa Sovenijom imamo preko1,3 milijarde evra trgovinskih razmena i verujem da će se to dosta popraviti.

  1. Svakodnevni dolasci stranih politicara u poseti Srbiji,nam samo govori da je Srbija na pravom putu i da imamo punu podrsku od svih vaznijih clanica evropske unije…

  2. Hvala Sloveniji što nam pruža bezuslovnu podršku u pregovorima sa Prištinom. U ovom trenutku nema ni svrhe razgovarati sa Albancima sve dok su sramne takse na snazi. Neka njihovi zaštitnici adekvatno reaguju, narede im da takse ukine, tog trenutka stekli su se uslovi za nastavak dijaloga.

  3. Da vidimo koliko će da traje „ljubav“ Srbije i Slovenije.
    Ljubav se rodila na terenu mržnje i jednog i drugog prema Hrvatskoj.
    No koliko će da traje taj ljubavni zanos , ostaje da vidimo , mada smo Ne Zainteresovani a p s o l u t n o I ZAUVEK ..

  4. Podrska Slovenije nam je jako znacajna u ovom trenutku kad se Srbija bori za mesto u EU.

  5. Odnosi Srbije i Slovenije bliskiji nego ikada..Politika mira koju vodi Aleksandar Vucic vratila su nam nadu u bratstvo jedinstvo.

  6. A Vucic je Sarecu rekao da smo mi demokratsko drustvo sa konstruktivnom skupstinskom raspravom, drustvo gde se postuju zakoni i gradjanske slobode, jednakih bez obzira na veru, pol i politicko ubedjenje. Vucic je Sarecu kazao da smo prosle godine sleteli na Mars, a Sarec njemu da je Slovenija zemlja u Tihom okeanu. A onda su otisli na cevape. Gradjani Srbije placaju.

  7. Podrska od drzava u regionu nam mnogo znaci. Dokaz sve boljih odnosa sa njima ali i stabilnost na Balkanu.

  8. Poruke ce predsednik sasvim iskreno i sadrzajno prihvatiti i protumaciti.Srbija jasno napreduje ka tome i postuje sve znake na putu priblizenja evropskog ulaza.

Ostavite komentar


Politika

Nova.rs: Marko Bastać započeo pregovore sa SNS oko vlasti na Starom gradu 6

Nova.rs: Marko Bastać započeo pregovore sa SNS oko vlasti na Starom gradu

Konstitutivna sednica Skupštine opštine Starog grada zakazana je za 9. jul, a manje od nedelju dana do nje nije zvanično poznato ko će formirati većinu. Portal Nova.rs saznaje da su pregovori između Srpske napredne stranke i Marka Bastaća lidera “Čuvara starog grada” započeti i sada se očekuje konačna odluka ko će formirati vlast na ovoj beogradskoj opštini.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.