Šarović: Nećemo dozvoliti obraćanje Davenporta

Ostavite komentar


  1. Nešto mi nije jasno… Kako neko ko nije član odbora (narodni poslanici SRS, Dveri i SDS – dakle onih koji ne podržavaju evrointegracije) može da prisustvuje odboru i da odobrava i brani gostovanje visokih predstavnika EU. Na ulici mogu da pale zastave i vređaju ili podržavaju nekoga ali u narodnoj skupštini su samo predstavnici opozicionih (kroz iglene uši provučenih) partija, kojima ni Putin (svo ovo vreme) ni Tramp (ubuduće) neće pomoći, ni da pređu cenzus.

  2. Pa šta hoće ova gelirana osoba?Da mu se obrati Donald…?!Sve sam više siguran,da je Vojislav Šešelj,vraćen u Srbiju ,baš da bi u svom stilu unazadio okolinu u kojoj boravi!!!Ovaj novi,vojvodin šegrt,podseća na kontraverznog Djurića,kontraverznog usrećitelja Veterinarskog Zavoda…

  3. Kada ovaj i njegov gazda pricaju o Srbima sve tece med i mleko. Dakle posteni, vredni, prijatni, GOSTOLJUBIVI… To nam je, jelte, TRADICIJA. A ovamo se ponasaju kao DRIPCI. Takvima nije mesto u drzavnim institucijama, vec u nekim drugim institucijama. Ako dragi Seki hoce da ponovi odvratnu scenu koju je priredio kada u ga iznosili iz Skupstine, neka proba. Ja bih njemu i njegovima ZABRANILA javno politicko delovanje, pa neka se sprda na ulici. Valja i u Srbiji postoji neka granica koja se NE SME preci?

  4. Ko ste pa vi da zabranjujete!? Ti Sarovicu nos ne umes da obrises a hoces nekome nesto da zabranjujes. Kao da su te politicke vucibatine vaspitavale, tako se ponasas! Idi, nabij se u neku jazbinu i niko te nece uznemiravati a prepusti narodu da zivi kako mu dolikuje!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.