Šarović o Maloj Krsni: Vučiću je za pobedu u Beogradu potrebna veća krađa nego 17. decembra

Ostavite komentar


  1. Svakoga dana bagra nepomenika ponovo krsi izborne uslove. Od opozicije se ocekuje ne izlazak na ove ponovo namestene i pokradene izbore. U suprotnom ova i ovakva opozicija ne postoji vise za gradjane Srbije. Najposloe ulaskom u Parlament oni su pokazali svoje lice koje trci za parama i skupstinskim restoranom i zato nam se gade.

  2. Pokret…jedan, drugi, treći, peti..itd sve Pokreti…ima li neka ozbiljna politička stranka osim te Vladajuće ? Pa da se kaže DA, mi smo stranka, Partija ta i ta i ovo je naš program. Pokret…to mi zvuči kao komanda u vojsci….Pokret drugovi ! Pokret ! Dajte se uozbiljite već jednom Pokretaši.

Ostavite komentar


Politika

Bisljimi i Petković sutra u Briselu, Stano: Logična posledica pregovora bilo bi priznanje Kosova 10

Bisljimi i Petković sutra u Briselu, Stano: Logična posledica pregovora bilo bi priznanje Kosova

Portparol Evropske unije Peter Stano kazao je da će se glavni pregovarač Kosova u dijalogu sa Srbijom Besnik Bisljimi sastati sutra u Briselu sa glavnim pregovaračem Srbije Petrom Petkovićem na sastanku koji je inicirao specijalni izaslanik EU za dijalog Miroslav Lajčak, a da prioritet i agendu određuje "najveća hitnost početka primene Sporazuma o putu ka normalizaciji odnosa dve strane", prenosi Juronjuz.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.