Šarović: Pozivam opoziciju da povuče liste, to bi bio smrtonosni udarac za Vučića 1Foto FoNet Ana Paunković

Lider pokreta „Ljubav, vera, nada“ Nemanja Šarović izjavio je da je najbolje što Savo Manojlović i Dobrica Veselinović mogu da učine u ovom trenutku, da se 17. maja, pre utvrđivanja zbirne izborne liste, povuku iz izbornog procesa.

„Pozivam i Savu Manojlovića i Dobricu Veselinovića da kao prioritetni uzmu interes građana Beograda, a ono što je najbolje za njih što mogu da učine u ovom trenutku je da se 17. maja, pre utvrđivanja zbirne izborne liste, povuku iz izbornog procesa“, poručuje Šarović, a prenosi Direktno.rs.

Šarović kaže da bi to zasigurno bio „smrtonosni udarac za režim Aleksandra Vučića“.

„Jer, može Vučić da učestvuje sa fantomskim listama, sa lažnim listama poput dr Nestorovića itd, ali bez dve opozicione liste – „Biramo Beograd“ i pokreta „Kreni-Promeni“, beogradski izbori „ne postoje“. Onda ostavljate strateški prostor da za pola godine kažete „hoćemo nove izbore u Beogradu, ali pod stvarno promenjenim izbornim uslovima“, kazao je Šarović za KTV televiziju.

On je istakao da „svi koji rade drugačije rade to samo u ličnom interesu“.

„Pozivam ih da donesu hrabru odluku da se povlače sa izbora, a time bi njihov ugled u narodu značajno porastao. Ako su svesni da ne mogu da ga pobede, neka se povuku. A ako tvrde da mogu pa ga ne pobede 2. juna, onda opet moraju da se povuku jer moraju da imaju osećaj odgovornosti u politici“, zaključio je Šarović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari