Šarović: Vučić je sam sebe stavio u poziciju čoveka koji o svemu odlučuje

Ostavite komentar


    1. Ne samo da misli, on uspešno pomoću klimoglavaca, poltrona i gej osobe sprovodi i ono što nije zamislio. Skoro dva meseca prođoše od izbora, ΛV kida i lomi oko dva koncepta buduće vlade. Preterue sa sekiracijama i kidanja svoje savesti. Do sada je formitrao vladu, a ne mandatar, s kojom on on dirigovao, odluke je vlada donosila onako kako to on naredi i zahteva, a ne kako članovi marionetske vlade misle kako treba i šta je povoljno. ΛV ume da zamajava narod sa onim što želi da čuje i zamajava ga sa bilo kakvim nebulozama, jer ga zanimaju ljudi, kako će shvatiti situaciju u Srbiji, Evropi i svetu. Stvarno naroda zanima kako da preživi i ishrani i isškoluje decu, jebe se njemu za Vučkovu Evropu i svet. Do sada ministri su bili marioneti, ništa od njih nije zavisilo, oni su bili samo piuni bez glasa i stasa, a sve je radio njihov tvorac. Sada ga muči ono što nema leka, a biće ono što je bilo i do sada, radi Šešeljeva radikalno napredna škola. On je već izabrao figure ministara, tu nema brige mandatar, a i da ima, ko ga pita. Vođa i na dalje če nastaviti da radi dnevno više od 24 sati, bez spavanja i odmaranja. Još pljuvače po nepostojećoj opoziciji i samomislećih građana. Nema šta oni da misle, sve misli, zna se ko, a ko ne zna, to je on bez konkurencije i dosluhu, sve on zna, ume i vredno radi. On če biti ministar svih ministarstava, on je već država, policija, vojska, sudija, kadija. U njemu ključa ono od Luja IV …”L’état (Serbia), c’est moi”… I kraj, priči!

  1. To što Vučić misli ..a i radi.. kao da On..sve zna…tipično je za ljude koji ipak malo znaju!!!

  2. Izabrani predsednik pazljivo procenjuje ko moze pomoci drzavi u radu sa njim. Eto zato.

    1. Stvarno ?
      Ili trazi poltrona Koji ce sve njemu prepstiti, kao I do sada Brnabicka

  3. Treba se boriti rotiv partijskih diktatora da bin se demokratizovao politicki milje srbije.Pored SRS,to vazi i za SNS i SPS.Verujem da je Sarovic dobar primer i da sluzi svima kako se suprotstaviti novom“demokratskom centralizmu“,partija to sam Ja.

  4. Da podsetim gospodina da je zakonski rok za formiranje vlade 3. noembar!
    Takodje da su intenzivna druga desavanja poput korona virusa, pregovora oko resenja za KiM i realizacija finansijsje pomoci privredi.
    U tim okolnostima, ne moze se brze formirati vlada. A tasto zurba??

  5. Pa naravno da je (glupo i bez ikakve potrebe) sam sebe stavio u taj položaj! Nisam ga valjda ja stavio tamo!
    Ali to nije najbitnije, nego koliko ćemo još to mi da trpimo!

  6. Kao prvo, građani zaista nemaju alternativu. Kao drugo, dr Šešelja nisi ni pomenuo. I tebe će Đilas u svoje jato.

    1. Upravo tako, kada Šarovićeva izjava identična onima koje daju članovi sadašnjeg UOS-a, pa ne bi bilo čudo da jednog dana Šarović osvane tamo.

  7. Ko je ovaj Šarović? Da li je svaki bivši radikal i neko ko je najstrašnije napadao „Danas“ dobrodošao na istom čim krene na Vučića? To je jedini kriterijum?

  8. Avšenko igra na sve ili ništa. Teško je sa takvim voditi borbu jer moraš da budeš podliji.

  9. Radikalikalska kritika Vučića, da nije tragično bilo bi komično.
    Koliko su radikali dobili opomena i kazni u predhodnom sazivu parlamenta, pozivati se na kurtuaznost i pristojnog SRS poslanika bi bilo vise nego ironično.

  10. Uvek predsednik stranke preseče i donese odluku ako jedinstva u stranci nema, nije to slučaj samo kod vladajuće stranke, zna to Šarović, iskusan je političar. Ali u SNS glavni odbor, predsedništvo stranke, veoma se često sastaju i donose odluke.

  11. Nije politički korektno pljuvati po nekom sa kojim si do ne tako davno bio dobar prijatelj.

  12. Predsednik pazljivo bira vladu tako da on sam ne odlucuje ali vodi racuna ko ce sve uci u vladu za dobrobit Srbije.

  13. U vladu nemoze svako vec onaj koji hoce da radi za dobrobit Srbije, tako da predsednik odlucuje polako ko ce sve u vladi.

  14. Oce to Sarovicu da dajes takve govore kada ti je vojvoda kiksnuo na izborima pa nemas vise poslanicku platu. Ispao si iz sistema pa ti je sada Vucic kriv za sve. Konacno narod vise ne mora da gleda tvoje poltronisanje i kukanje.

  15. Ali najsmesnije je kada kazu da nema slobode medija, a nikada vise nije bilo dozvoljeno raznih opozicionih mediokriteta koji pljuju vlast na sve strane. Stavise, Djilas i ekipa imaju i svoje medije preko kojih plasiraju lazi, pretnje, uvrede… I gde je tu nesloboda?

  16. Čist revanšizam, nisu ušli u skupštinu pa im je Vučić kriv zbog toga, a u stvari nisu imali podršku gradjana, pa su zbog toga i Šarović i njegova stranka ostali bez mandata.

  17. Zaista nije lepo bivši politički istomišljeniče sadašnjeg predsednika Vučića, da ga sada kinjiš i ogovaraš.

  18. Varate se gospodine Sarovicu ili ne mozete da prihvatite da mu je narod na izborima dao svu slobodu, iz razloga sto mu veruje. Nista on sam nije uzeo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.