Saša Janković ide u Brisel

Ostavite komentar


  1. Nisam siguran da je ovde izneseno ništa drugo do političkih fraza. Ako hoćete da vas narod podržava morate da govorite tako da vas razumeju. Ne stavljam se ni na čiju stranu jer želim kakvu takvu zajedničku platformu za bolju Srbiju umesto širenja neprijateljstva i potenciranja netrpeljivosti i razlika. Zašto ići u EU da se žali strancima oko naših unutrašnjih problema? Ne slažem se sa iznošenje prljavog veša u svet.

  2. Koga će u Briselu da predstavlja Saša Janković? Pa, tri četvrtine Srbije koja nije glasala za Vučića, eto koga. A zašto tamo, a ne ovde? Pa, zato što je ovde veći medijski mrak nego u vreme Mire Marković i Slobdana Miloševića, eto zato.

  3. Treba reci zvanicnicima u EU,da jedan covek odlucuje o svemu,da institucije ne postoje,da je demokratija zamrla u Srbiji…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.