Saša Janković: Nisam zloupotrebio funkciju

Nakon što je danas podneo ostavku na mesto zaštitnika građana

Ostavite komentar


  1. Vodjenje kampanje za predsednika za vreme obavljanja funkcije zastitnika gradjana nije zloupotreba funkcije?

  2. Junaci, plaćenici Jeremićevi, gde vam je prvobitna verzija članka o događaju dana? Zvao gazda Vuk, pa ste stavili glupost u naslov i odsekli 3/4 teksta? Mislite da niko ne primećuje na šta vam liče novine, svaki dan propaganda za Jeremića? E pa grešite: http://tinyurl.com/danasradizajeremica

    Treba neko da vas kupuje i kad prođu izbori, a s ovakvim beskičmenjaštvom takvih neće biti mnogo. Uzmite se u pamet.

  3. Ako bude u kampanji odgovarao na njihove optužbe: samo će to raditi. Nadam se da će biti dovoljno mudar da ih ignoriše, a da šalje poruke narodu pa ko shvati- shvati. Iskreno verujem u ovog čoveka!

  4. DANAS je jedan od najobjektivnijih pisanih medija,ne favorizuje nijednog opozicionog kandidata,iznosi cinjnice koje se desavaju u ovom nasem ostrascenom i moralno raspalom drustvu i jedini medij koji ne koristi tabloidne naslove za svoje clanke.I naravno zadrzava pravo da pise i o Jeremicu i o Vucicu i o Jankovicu onako kako oni delaju u srpskom drustvu bez ikakvih insinuacija.Na tome im trebamo zahvaliti i naravno citaati i pre a nadam se sa velikom radoscu i posle izbora..

  5. Jeste li i naslov vesti menjali zbog ponavljanja teksta? Vasi citaoci nisu ovce i to je vas najveci uspeh. State je da to prokockate posle dvadeset godina tako sto cete raditi za Vuka Jeremica.

  6. Voleo bih da nisam u pravu ali srpski opanak nece glasati Jankovica. Nemaju oni pojma sta on prica. Njima je i Toma Nikolic preveliki intelektualac, Dragica pravi humanitarni radnik a Vulin najveci patriota. Zvazdan Terzic im je najbolji sportski menadzer, Vesna Dedic i onaj Maric najbolji voditelji a Ceca vrhunska umetnica. Od normalnih ljudi i pravih vrednosti, jedino Nole Djokovic moze da pobedi na izborima, a on je isuvise pametan da bi se valjao u blatu.

    Tako da se ne nadajte mnogo. Srpski seljak nije nikad glasao stranke koje nesto vrede. Setite se, Srbi nikada nisu dali Tadicu i DS-u vlast, nego su su ga naterali da je deli sa SPS-om. I sad im je on glavni krivac za sve. A Vucic (cija je politika 90-ih donela glad bedu i ratove) im je Bog i spasilac.

    Ja sam davno otisao na zapad i ne bih se nikada tamo vratio. Ne zbog bede nego zbog sistema vrednosti. Onima koji su ostali zelim srecu i dosta pameti.

  7. Ionako ti je isticao drugi mandat.Mozda ti i nije loša ideja da se kandiduješ. Probaj i tu.Možda se čudo desi.

  8. Tačniji izraz bi bio – ukaljao funkciju. I to samom kandidaturom. Lično ne razumem čemu borba za predsedničku fotelju ako postoji želja za promenom društva? Pa predsednik je protokolarna funkcija, nema nikakvu vlast.

  9. Kako nisi ,kada ti Ustav zabranjuje da se baviš politikom do got si bio na tom mestu!

  10. Vrlo jednostavno…Kako nisi ukaljao i zloupotrebio kad se odavno prica o tvojoj kandidaturi, mozda nisi direktno ali indirektno jesi kandidat i to vec oko 2 meseca.

  11. Vidim neki napljuvaše "srpski opanak". Šta si ti bezvredna beštijo, koja pereš sudove i seckaš luk u nekom restoranu na zapadu. Toliko o vama i ovakvim kandidatima koje podržavate., jadni i bedni.

  12. Castan i posten covek.Ko to ne vidi i ne razume,nikada nista nece videti i razumeti.Neka mu sveti Gospod pomogne da okonca nase ropstvo i patnje.

  13. Aha, i promena naslova teksta je sastavni deo "skraćenja" da se "ne bi ponavljao".
    Kako kaže stara izreka – "… neg““ što se vadio".

  14. Svi se vi pojavljujete u medijima govoreci kako ste bolji jedni od drugh,kako ste vi zrtve ,kako ovo kako ono… pljujete Vucica,pljujete vladu,zasnivate svoje kampanje na tome, aniko jos nije izneo neke konkretne ideje,a to je zato sto ih nemate gospodo,vi samo pricate u prazno. Ja ne znam da li vi mislite da je ovaj narod lud ili sta,pa ce glasati za vas?

  15. narod ne zna kako da reaguje na normalnost, pristojnu komunikacuju, pristojno ponašanje, jer nije na to naviknut. bez vređanja, vikanja, lupanja o sto klasičnog čvrstorukaša misle da ne postoji normalan političar, normalan predsednik koji neće privatizovati državu i institucije.

  16. Kod nas niko nije kriv, svi mogu da grese ja jedini ne mogu..Politizovane izjave nisu velicale jednoga, vec orusavale drugoga, a to je stavljanje na jednu stranu. Ma to svi znaju, samo oni koji se bave politikom ne znaju, a kako mi se cini nikada nece ni saznati, jer ne zele.

  17. @lazar. Vidim, Lazare, da si ti sebi dodelio ulogu pravnog zastupnika većine građana koji ne misle kao Saša Janković. Nego, podastri ti nama, raji, potpisana punomoćja te većine građana, da bi mi mogli da ti "verujemo"!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.