Saša Janković o američkim sankcijama Aleksandru Vulinu: Srbija ima dve opcije, a nijedna nije dobra

Ostavite komentar


  1. Amere ne volim,ali u pravu su.
    Kad Srbi nisu svesni da je to čovek nesposoban,neobrazovan i samo poslušnik…..mora neko da im otvori oči.
    Definitivno Vulin je na spisku srpskih sramota.

  2. Вулин је безначајан , зна се одакле ветар дува, нема потребе да амери нама откривају америку !

  3. А шта кажете да једноставно сменимо Вулина и скроз га избацимо из политике? Чини се као разумно решење

  4. Sve je to zbog Kosova, a Vulin ovde nije glavna meta vec upozorenje Vucicu. Kolateral

  5. Vučić je već rekao šta o tome misli. Njega interesuju samo lični interesi jer da je mislio o interesu zemlje i bezbednosti građana ne bi nikad ni postavljao takav mediokritet na čelo BIA. O Vulin i njegovom moralnom liku ne treba ni govoriti. Tako se ne može govoriti o ličnoj odluci o povlačenju sa položaja. Sve u svemu u gadno smo sosu. Nisam siguran da nam više i Bog može pomoći sa ovakvom korumpiran om vlašću.

  6. Prvo i prvo, SAD su poznate po manipulaciji i nameštanju slučajeva drugim državama, organizacijama i ljudima. To što ih Janković smatra za nekakav autoritet, govori samo o njemu, a to će biti rečeno kasnije. Ovo što je pokrenuto ka nama je tipični mehanizam indirektne promene vladajuće strukture, gde se ukazuje na nepoželjne kadrove do trenutka, dok ne dođu njihovi ljudi. Ovo se može vrteti u nedogled, sve do trenutka dok ne dođu njima pogodni. Ovo nema veze ni sa kakvim izmišljenim krivičnim delima i ovo što je rečeno je tipična patka kojom se odstranjuje ličnost koja nije po njihovoj meri. Na taj način oni će proganjati svakog iole patriotskog službenika države, što jedino ili mnogo naivnim ljudima nije jasno, ili onim koji rade za njih i žele to da aminuju. Svi znamo da je Vulin tipični izvođač i službenik i da je ovo napad na narod i državu i sve patriotske snage. Zato bi adekvatan odgovor zapravo bio da se šefu CIA udare sankcije sa naše strane, ali i da se proteraju svi agenti i strukture koji rade za njih, jer mi bezbednosno ni u kom slučaju ne zavisimo od njih i njihovih informacija, naprotiv, mi samo štetu imamo od njih. Niti oni žele da nam izruče one koje mi teretimo za ratne zločine, niti mi njima želimo da izručimo ljude koji su samo patrioti, ili su vršili svoju patriotsku dužnost. Mi informacije sa globalnog plana dobijamo pre svega od Rusa i od Kineza. Takođe i ovog klovna Jankovića uhapsiti i proveriti za koga on radi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.