Saša Janković razgovarao sa evropskim parlamentarcima

Ostavite komentar


  1. Vase putovanje u Brisel je sasvim ispravna odluka gospodine Jankovicu. Nadam se da ce doneti neke rezultate u borbi protiv Vucica i njegove bagre. Imate punu podrsku dijaspore u borbi protiv trenutnog rezima u Srbiji. Na Vama je da to sto bolje iskoristite. Zelim Vam da u toj borbi istrajete i uspete.

  2. Politicki i marketinski to je potpun promasaj. Vecina naroda u bilo kojoj zemlji je alergicna prema ideji da stranci odlucuju na politickoj sceni njihove zemlje. Jankovic treba da zna da podrsku onih koji nisu glasali ni za njega ni za Vucica ne moze dobiti ovakvim potezima. A to je deo birackog tela za koji bilo koji opozicioni lider treba da se bori. Da i ne govorimo da nikakvi "pokreti" ne mogu da uticu na politiku kao stranke – znaci ili se pridruzi nekoj od postojecih stranaka (sto bi bio dobar potez) ili idi iz politike. Kolika je snaga Brisela da utice na dogadjaje u nekim od clanica EU je ocigledna (pogledajte Poljsku i Madjarsku) i ocekivati da ce oni biti od znacajnog uticaja na politicka opredeljenja u Srbiji je naivno i smesno. Pogotovu u trenutnom razvoju dogadjaja na Balkanu. Znaci ovo je ili politicki promasaj ili samo akcija prikupljanja donacija za nekakav "pokret" (koji se nece bas puno pokrenuti sa polazne tacke).

  3. Politika Saše Jankovića je budućnost Srbije. Podrška ljudi u Srbiji je ogromna, veća no što to "istraživanja" ukazuju. Veliki broj naslovnih strana sa ogromnim rejtinzima predsednika na kub ukazuju da je snaga Jankovića veća od rezultata koje je RIK predstavio. Politika Jankoviča je jasna, zasnovana na vladavini prava i izgradnji institucija. Samo napred!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.