Saša Janković: Sa Vučićem samo o mirnoj predaji vlasti

* Zoran Ivošević: Bez promene Ustava ne možemo u EU, to je lični Jankovićev stav, a ne stav osnivača PSG i Apela 100
Lider Pokreta slobodnih građana raskinuo saradnju sa Demokratskom strankom zbog njenih predloga o promeni Ustava

Ostavite komentar


  1. To se, naivni gospodine Jankovicu, nikada nece dogoditi. Kakva mirna predaja vlasti Vucica ?! Pa imate li u vidu koliko je on energije ulozio da bude apsolutni vladar, koliko je medija pokupio pod misku, koliko je svojih bambusa postavio na ministarska mesta koja ce iskljucivo i samo on da kontrolise? Koliko je kontroverznih biznismena , obezbedjenja, "vodja navijaca", koliko samo botova, koliko "agencija za istrazivanje javnoga mnjenja", koliko autobusa sendvicara uspeo da organizuje za ovih 5 godina. Koliko je udvoristva i obecanja predao stranim zapadnim drzavama ? To je kineski zid, gospodine Jankovicu. Pa cak i ako bude bio primoran da napusti fotelju za tako bogatom licnom trpezom, on ce, budite sigurni povuci stolnjak za sobom da nikom ne ostane nista na stolu. Ako vama to nije jasno, onda vam nije jasno bas nista sada i ovde.

  2. To se, naivni gospodine Jankovicu, nikada nece dogoditi. Kakva mirna predaja vlasti Vucica ?! Pa imate li u vidu koliko je on energije ulozio da bude apsolutni vladar, koliko je medija pokupio pod misku, koliko je svojih bambusa postavio na ministarska mesta koja ce iskljucivo i samo on da kontrolise? Koliko je kontroverznih biznismena , obezbedjenja, "vodja navijaca", koliko samo botova, koliko "agencija za istrazivanje javnoga mnjenja", koliko autobusa sendvicara uspeo da organizuje za ovih 5 godina. Koliko je udvoristva i obecanja predao stranim zapadnim drzavama ? To je kineski zid, gospodine Jankovicu. Pa cak i ako bude bio primoran da napusti fotelju za tako bogatom licnom trpezom, on ce, budite sigurni povuci stolnjak za sobom da nikom ne ostane nista na stolu. Ako vama to nije jasno, onda vam nije jasno bas nista sada i ovde.

  3. Da li bilo ko od njih očekuje da dobije iole značajnu podršku građana na izborima u Bg-u, posle ovavkih stvari i prikazane neozbiljnosti i nepoverenja? Samo padaju sve više u očima običnog građanina, posle im kriv Vučić, koji kakav god da je, niko ne može da mu osopori rad i trud koji ulaže…

  4. Da kazem i svoje misljenje: ako, u teoriji imate nekog s kim apsolutno nikakav dijalog nije moguc i opet apsolutno ni na koju temu, elementarna logika nalaze da se onda s njim ne vodi ni dijalog o ““““mirnoj predaji vlasti““““! U praksi: bilo bi totalno pogresno i nimalo fer priustiti aktuelnom diktatoru takvu mogucnost da ne kazem cast, nije je zasluzio, s tim sto u praksi ima jos po nesto osim elementarne logike !!

  5. O eventualnoj predaji vlasti aleksandra Vučića, odlučiće samo narod, jer ga je on i izabrao, ali to se neće dogoditi jer narod, zna da odabere kako treba.

  6. Vucic nece predati vlast, koliko je samo truda i rada ulozio da Srbija krene na bolje,narod nece dati ovakav dragulj kao sto je nas predsednik,a ti Jankovicu prestani politikom da se bavis jer si nam se svima smucio!

  7. Iskreni borci protiv ovog rezima su Jankovic, Radulovic, Obradovic, ostali suruju sa AV. to ce im se olupati o glavu i Canku i Cedi i Sutanovcu.

  8. Ovo nije vreme nepismenih i lukavih kakav je bio Knez Miloš! Ovo je vreme viskobrazovanih, mudrih, hrabrih, principijelnih i časnih vizionara, upravo kakav je Saša Janković! Samo tako če narod u Srbiji i njihova država da se oslobode zločinaca, psihopata, prevaranata, lažova i lopova koji još uvek vladaju!

  9. A sta cemo sa 45 % kobajagi nezainteresovanih kobajagi gradjana…??? Ja smatram da su oni pobedili skupa sa NJ.E. i sada fanfarijade idu do raspadanja!!!Susa je samo pocetak…!!!

  10. Parovi,Farma,Veliki brat su nista naspram rijalitija koji se zove "Opozicija 2017".

  11. Kako ste sad svi pametni . Gde Vam je bila pamet da je koristite onako kako govorite kad je trebalo. Vi se predugo igrate gluvih telefona a sad Vam i to malo pa hajde da menjate resim koji nije po Vasem cefu.

  12. Sasa Jankovic nema racionalnih ideja i ne raspolaze nikakvim adekvatnim resenjima za pitanja koja su sporna u drzavi on se jednostavno sluzi niskim udarcima makar usmereni bili i ka njegovim saradnicima,ko jos moze da podrzava nekog tako bezkrupuloznog kao sto je Jankovic.

  13. Da li neko od nazovi opozicionih lidera uopšte razmišlja o osvajanju vlasti na način kako su je izgubili. Znači demokratski. Imali su priliku da nam pokažu šta je demokratija ali su nam samo pokazali kako su se obogatili. Dosta nam je revolucija i nasilnih promena. Ajde malo i demokratski.

  14. Licni stav Ivosevica je da je licni stav Sase Jankovica da se ne slaze sa licnim stavom Dragana Sutanovca… Aaaa, ovi stvarno vise ne znaju sta rade.

  15. A zasto bi vama neko predavao vlast? Treba prvo na izborima mnogo vise glasova da dobijete da vas narod izabere pa tek onda mozete ovako nesto da ocekujete…A vi se ponasate kao malo dete koje nesto ne moze da dobije pa place manci i kuka na sav glas dok ne ostvari svoje zelje ali zivot nije takav

  16. moramo shvatiti da mi moramo dosta toga da promenimo kako bi išli napred, pozdravljam odluku Šutanovca, svi bi trebali da se uključimo u dijalog oko ustava.

  17. Koji cirkus, svađaju se i pljuju, a ovamo bi da izađu u jednoj koloni, koje zamajavanje naroda, sve je to ista cirkuska grupa nemoćna da učini ama baš ništa.

  18. Tekovina demokratije je da prvo na izborima dobijte većinsku podršku naroda pa tek onda preuzmete vlast.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.