Saša Janković sutra podnosi ostavku

Danas saznaje: Zaštitnik građana 7. februara odlazi sa funkcije i počinje izbornu trku

Ostavite komentar


  1. Tacno je da treba graditi mostove a ne zidove…samo se plasim sta sledi posle ovoga?

  2. Cemu kandidatura Jankovica, kad je Jeremic vec postao glavni protivnik rezima, meta njegovih napada i sansa za povratak demokratije u Srbiju. Ostalo ce biti rasipanje glasova

  3. Podrška za Sašu. Vreme je, valja nam medije osloboditi od ove tiranije. Verujemo ti.

  4. Dupla greška:Janković ne može postati PreCednik,kod nepismenih birača,a na mesto Ombusdmana će doći sns klimoglavac i ćutolog!

  5. Bila bi fora da u utorak uvece Vucic sazove pres konferenciju i kaze kako se salio, nece biti izbora. 🙂

  6. Zastitnik gradjana za koga je 99% gradjana culo pre par meseci, a coveku je ovo drugi mandat! Onih 10% su njegovi prijatelji i porodica kao funkcioneri iz DS

  7. Puna podrska g. Jankovicu, kao I g. Jeremicu I drugim kandidatima koji iskreno hoce bolju Srbiju. G. Jankovic ce sada imati slobodu da pokaze sve razlike u odnosu na ovaj zardjali centralizovana rezim. Ubedjen sam da, ako se g. Vucic sam ne kandiduje (a politicki rizik po njega, ako to ucini, mu je svakim danom sve veci), imacemo drugi krug izmedju g. Jeremica I g. Jankovica. Pa da najzad biramo izmedju dva inteligentna kandidata!

  8. Odmeren, obrazovan, kulturan, neostrašćen, nije demagog ni politikant – Saša Janković je jedini pravi kandidat za predsednika. Ako hoćemo da povratimo izgubljeno dostojanstvo i živimo u normalnoj zemlji!

  9. Kviz pitanje za botove i ostale politikante: Kako se zove predsednik Finske (može i Švedske ili Danske), a kakav im je standard? Dok Srbijom ne zavlada poštovanje zakona i sudstvo ne postane nezavisno, nema nama napretka, bez obzira na vladavinu "naprednih". Saša Janković – pravi izbor!

  10. Drugi mandat Saše Jankovića ističe 4. avgusta i on po zakonu ne bi imao pravo da ponovo bude biran na funkciju. To je jedini razlog,a ne kako kaze da bi se skoncentrisao na kampanju za predsedničke izbore,sakupljanje poena.

  11. Botići, radujte se ! Centrala je donela odluku da vam suhomesnate proizvode naruči direktno od Tenisa. Nećete više morati da se žalite na regrigrutaciju i podrigivanje. Prijatno vam bilo.

  12. I treba da podnese ostavku, slažem se sa time! Samo ne znam šta će raditi kada ne uspe da osvoji dovoljan broj glasova ne predstojecim izborima. Verovatno će opet tražiti neku funkciju. Vidim ga kao klasičnog političara koji je već započeo svoju kampanju i trošenje para, dok drugi jos uvek rade svoj posao, za razliku od njega.

  13. Idemo Sasa! Imas podrsku obicnog i cestitog naroda! Vucic nam se ogadio kao politicar lazov! nadamo se da ti neces poci njegovim stopama!

  14. Koliko su nervozni botovi sam se danas uverio kada sam na sajtu N1 reagovao na komentar dve izuzetno nekulturne osobe na istu ovu vest. Par sati kasnije sam primetio da su komentari bili sistematski istumbani kako bi imali potpuno drugaciji smisao, naravno sa ciljem pljuvanja po S.Jankovicu. Strasno. Toliko su besni da su im hakovali server ili im je administrator neopevana botina. Fotografisao sam i desktop i mobilnu verziju (ova druga je bila ispravna) i napisao sam redakciji mail i ponudio da im posaljem fotografije. Iako sam ostavio ime, prezime i E-mail adresu, nisu me kontaktirali, nego su ubrzo ispravili desktop verziju. Siguran sam da je ovo tek pocelo i jedino ce prestati ako neko normalan ne pobedi na izborima i ne ukloni ove likove, jer je prevrsilo svaku meru.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.