Saša Paunović o deset godina vlasti SNS: Kad bi vođa otišao u penziju, svi zombiji bi se pretvorili u prašinu

Ostavite komentar


  1. Tako je Paunovicu sns je institucija koja ce sebe sama uništiti vremenom ali moraš se setiti i tvojih grehova dok si bio na vlasti i kod vas je bila korupcija stranačko zapošljavanje i druge razne nepravilnosti

  2. Šta ti je mozak. Bivši, a nije bio u zatvoru, zato se pra i blesav

  3. Najžešće je kad su doveli one ugovorce(radnici pod ugovorom na odredjeno) iz Resavice tj. Despotovacka opština da protestuju protiv njega u sred Paraćina.

  4. Odlično znam kakav si bio kao glvni u Pataćinu,zato bi ti poštenije bilo da šutiš.

  5. Ukinuto je pravo na slobodno mišljenje i bavljenje politikom
    Da je Ukinuto bilo koje Pravo
    Paunovicu ne bi bilo dozvoljeno da daje Takve izjave
    Bio bi Sankcionisan

  6. Kriminalci ne idu u penziju, sa njima zakon rešava. Naravno, ne i u mafijaškoj državi.

  7. A da li je jos neko krao pre SNS-a,to ne govorite,a ovakvoj opoziciji nece biti dovoljno ni naredne 4gidine da shvati gde gresi,sve je to borba za licni interes.

  8. Saso ti moras da se vratis na celo opstine Paracin.Od dolaska naprednjaka grad je razoren i unisten,totalan haos i bezidejnost.Gradjani su odlucni da te izglasaju na sledecim izborima jer nam trebaju jos firmi,fontana,uredan grad…. i siguran sam da ces da pobedus sa 70%.

  9. Paracinci su pogresili a danas gde god se okrenes ljudi zale sto vise nisi predsednik.Vazno je da smo svi uvideli da bez tebe Paracin ne moze.

  10. Vracas se ti da vodis opstinu,od kako si otiso Paracin je postao naj nesigurnija opstina u zemlji.Kriminal cveta,grad strokav,narod bez posla,ulice pune rupa itd,itd.Grad su preuzeli tajkuni koji pune svoje dzepove i bahate se nad narodom.Tuga jad i beda.

  11. Predsednice samo budite strpljivi izbori su blizu a onda budite fer prema ovim dzigeranima Vasim i resite nas ovih tajkuna da ih vise ne gledamo u Paracin.SAMO HRABRO.

  12. ovaj je lobirao da narod plaća legalizaciju po najvišim cenama a u isto vreme sredjivao dozvole investitorima..običan zombi koji je doprineo da raja glasa za ove lopove

  13. Veliki pozdrav za Saleta i znaj da znamo da smo pogresili.Paracin je trenutno u takvom stanju da mozemo da stavimo katanac i zakljucamo grad i normalno svi se odselimo u Cupriju

  14. tekst je na mestu.DS je razoren i bukvalno vise nepostoji,mozda si trebao da sledis put Zelenovica i use u svoje kljuse.PS u Paracin se vracas na mesto Predcednika 100 posto.

  15. Da te tvoji saradnici nisu izdali i prešli u sns sve bi bilo drugačije pronadji bolje i poštenije ljude pa ponovo u borbu do pobede jer ovi ce brzo da padnu jer gora vlast nije skoro bila polupismeni

  16. Kad bi vođa otišao i penziju u šta bi se ti pretvorio? Koje rešenje nudiš za Kosovo, za ekonomiju…

  17. a) Iz sve snage raditi i uraditi deblokadu računa DS.
    b) Organizaciju temeljiti na kadrovima koji su sve ove godine bezrezervno ostali uz Stranku.

  18. Što je Saša Paunović za vreme svoje dvadesetogodišnje vladavine upropastio trebaće godine i godine da se vrati na pređašnje stanje. Iz ovog intervjua se nameće utisak da ima želju da preuzme DS i da se vrati na mesto prvog čoveka Paraćina. Ovo prvo je moguće još ako mu pomognu njegovi prijatelji iz engleske ambasade a ovo drugo je nemoguće jer su se Paraćinci diktatora oslobodili za sva vremena!

  19. Nemoj Saša, rasplakaćemo se nad vašom tužnom sudbinom. Kada pročitam ovakav tekst, uvek se zapitam da li oni stvarno ovo misle, tj. lažu sebe zbog čega su propali, ili je to samo priča za građane. Propali ste jer ste lopovi i narod vas više neće. Nema to veze sa SNS-om, osim što i njih to čeka, čim naiđe neko bolji.

  20. Dokle nam je dogurala politika, vidimo i po tome što i Paunović ima botove (miro, mikac, joca, marija, zoran, olivera, zombi). Isti stil pisanja, iste gramatičke greške, sva imena malim slovom. Jadno.

  21. Kod nas će „svanuti“, kad se „digne kuka i motika“ jer sve institucije na čelu sa pravosuđem su korumpirane!

  22. Dajte opoziciji jednu jedinu TV kuću da je pokrivena u cijeloj Srbiji samo 30 dana,
    to bi bio kraj „crvenih kmera“,ali 100% kraj….bilo bi samoteleportovanje…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.