"Saslušavanje poslanika – ruganje parlamentu"

* Đukanović(SNS): Ako me pozovu, ići ću sve pevajući * Stevanović (DJB): Odbila sam da dam izjavu kojom se narušava dostojanstvo parlamenta
Sagovornici Danasa iz vlasti i opozicije povodom najave policije da će isleđivati predstavnike Dveri u zgradi Skupštine

Ostavite komentar


  1. Ali ovo je stvarno strašno. Ovaj čovek definitivno treba da bude izbačen iz skupštine. Hajde što je obrukao sebe,nego što bruka i našu vlast i našu državu itd.. I dalje nije svestan da tim nasiljem neće moći sebi da podigne rejting..

  2. Dakle, eto, i to smo dočekali. Po SNS radikalsko logici, znanju i umeću, može sve kako hoće, gde hoće i šta hoće. A same Dveri, ne znam, izgleda da pripadaju istom tipu demokratskih kapaciteta.

  3. Zar Vam nije jasno da ih u Skupštini mogu uhvatiti na „legalu“, dok bi prošli ko bosi po trnju da su išli standardnom procedurom pozivanjem putem poštara ili pozivara, jer obično ne bi niko primio poziv pa sve u nedogled dok ne zastari postupak, ovako svi su na jednom mestu i nema beganja.

  4. Naravno da treba svi da budu saslušani. Sramota za parlamet da ga takvi kao Obradović čine. Nedopustivo je da želja za vlašću i dominacijom uguši ljudskost i odlike lepog ponašanja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.