Sastali se Han i Haradinaj: Takse ostaju na snazi

Ostavite komentar


  1. Sačuvaj bože, kakva je ovo splačina od teksta. Kao da je sa RTS-a.
    Čuj, Johannes Hann došao u Prištinu da bi mu Haradinaj nešto rekao. I više ni mukajeta od sirotog Johanesa. Ceo tekst o Ramušu.
    Ma dajte, umete vi i bolje.

    1. Po ime si Albanac ali kako pises i pricas ti si Srbin, ali nema veze to sto pises, istina je da EU nece nas u evropu tako da Srbiju hoce u evropu do 2025 a sada nema Evrope ni za Srbiju ni za Kosovo. To je istina, zasto mi da budemo pomogac Srbije da udje u Evropu a ona posle da igra sa nama kako hoce, to nece da se desi dok ne potpise obavezujuci sporazum sa Kosovom, neka se zna da realno stanje je da Kosovo je Drzava hoce li to Vucic ili Dacic ili ne.

  2. Konacno za predstavnike Pristine ne postoji razgovor, diplomatija ili kompromis. Postavljaju samo ultimatume kako bi doslido ispunjenja njihovih, zelja i zahteva ili nista. To su sve argumenti da EU mora da se prema njima postavi odgovorno.

  3. CIA je otkrila izračunatu vrednost KiM, 500 milijardi dolara. Ko će to da plati Srbiji? Zašto niko ne pokreće to pitanje? Zašto Srbija plaća kredite koje je podigla južna pokrajina? Šiptari otmu teritoriju pa im ni to nije dosta nego bi još i „Preševsku dolinu“ koja sedi na rudnom blagu i draguljima . Zašto se naši političari orave neveštim? Čujemo sa najvišeg mesta, Srbija je za miran dijalog i veoma mirno posmatra i dalja čerupanja.
    Zar ne može nekom jačem da se ponudi pola tog blaga a za zaštitu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.