Vučić: Nemam problem da razgovaram sa Đukanovićem

Ostavite komentar


  1. Patrijarh i Vucic? Moj do mojega. Oni su pokazali svoja prava, pokvarena lica. Njima ne treba verovati. Bezobzirni i bezocni materijalisti i kapitalisti . Za narod ih zabole!

  2. I Nikolica Selakovic. Dakle oni-koji su doneli zakon protiv SPC u Crnoj Gori preko Nikolice imace svog coveka na sastanku. Samo ludak moze da veruje, da je u ovakvim okolnistima moguce voditi bilo kakvu politiku, a posebno politiku zastite interesa Srba i Srbije. Na ovaj nacin sve informacije direktno se slivaju kod AMADE VOTKINSA, a on nam sa svojom mrezom NATO skoljki permanentno radi o glavi jos od 5.oktobra 2000. Godine.
    Tolika ratista u Republici Srpskoj na Kosarama, a nigde da se okupi 100 junaka i resi ovaj nas problem, jer kancer se ne nalazi u Crnoj Gori, vec u Beogradu na nekoliko lokacija od Predsednistva Srbije do Kalenic pijace.

  3. Eto malo prednovogodisnje romantike! Njegova Svetost sa svojim ljubljenim. Moderno & predivno!

  4. Kad se sastanu dva predsednika,jedan SNS,i države i drugi duhovni otac srpskog naroda,onda mora doći do sporazuma.Reč je o crkvi u Crnoj Gori,koja se sa svojom crkvom osamostalila i donela zakon o slobodnoj veroispovesti.Da se narod ne bi poverio ocu svom Vučiću,treba da ga podseti da vlada sekularnom državom,a ne sa dvojnim rukovodstvom.On imitira Ruse koji su se odvojili od centralnog doma pravoslavlja u Istambulu,zbog odluke da su priznali crkvu Ukrajine kao samostalnu.“Vide žaba da se konj potkiva…

  5. Šta će se dogovarati dva najveća manipulanta: Vučić bi da Anfilokije nestane sa scene zašta bi platio iz državne kase koja je njegova lična svojina. Dok Patrijarh bi da Đukanović nestane, ali kako kada Bog ne poštuje nijednog od njih troje zboga čega ih pustio da se glože.

  6. Srbija je preživela razne likove, ali ovakva dva koloritna teško da će. Umišljenko-preobraženko i Dostojanstveno-nedostojni. Kao u nekoj predstavi.

  7. Ne znam kako I zašto je SPC stekla pravo da u svoje ime I za svoj račun deluje širom sveta, ali znam da deluje. Deluje čak I u Crnoj Gori, mada neće dugo, bar ne pod svojim imenom. A kad joj nacionalizuju infrstrukturu i kad popišu preostale vernike neće nikako. Pogotovo kad joj decu prevedu iz srpske etničke grupe u crnogorsku. Moglo je to I drukčije, mogla je CPC i da konkuriše SPC, kao što konkuriše katoličkoj, ali Milov je taj čvor presekao naconalizujući obe. Pravi državu čovek, ne igra se političara. Uostalom, u Crnoj Gori su dvije krune tradicija. Koga briga što smrdi na prozelitizam: cu¬ius re¬gio, eius re¬li¬gio. i putin je učnio nešto slično kad je zabranio strane agenture. ili će stvoriti kritičnu masu crnogoraca ili će crna gora proći kao jugoslavija zato što nije imala kritičnu masu jugoslovena. ako mu ne zastane u grlu, majstor milo će tu masu stvoriti, naravno na talasu mržnje prema srbima koji se još nije sasvim rasplinuo. odavno on već poziva antisrbe na okup i priziva rat da pokaže da bi obezbedio svoj epohalni projekt od nasukivanja. a naš patrijarh i naš predsednik bi bolje činili kad bi činili isto što i on nego da se žale po svetu. samo to bi bilo ono pravo. s milom nek se aka onj ko bdi nad ljudskim pravima

  8. Ostavite Crnu Goru na miru, niste u stanju da uhvatite onog bosonogog i izgladnelog manijaka evo vec dve nedelje a nikog u komsiluku ne ostavljate na miru.

  9. „Onog dima“……….“koliko je Srbija danas zrelija, odgovornija i ozbiljnija (od Hrvatske)“…..
    Aha, videli smo kad su se na hrvatskoj televiziji postrojili predsednički kandidati da pričaju o vizijama svetle budućnosti. U Srbiji nažalost možemo samo vas da slušamo sa bajkama o zlatnom dobu srpske demokratije i ekonomije. Nema slobode govora predsedniče, sve ste uzurpirali svojom omnipotentnom ličnošću a Srbija opet kilava – ko kilavi Radovan.

    1. A ti bi da leskaris kod kuce,blejis po noci po kficima,vozikas se u dobrom autu i da ti drzava daje po 1000 evra mesecno. Gde to ima,reci pa da idemo tamo. Jos uvek zivite u titoistickoj Srbiji ineznate sta hocete. Puno se toga promenilo i kod nas koji smo vani ,bar tako osecam ja licno,radim sa ljudima svih profila i nacionalnosti,puno se promenilo misljenje o Srbiji i Srbima ,a sve zahvaljujuci ljudima koji su ucinili Srbiju jacomi ponosnijom. Samo ti dzabalebari i bice tisve lepse i lepse. Dodji ovde da vidis kako se radi od 7 do 22 ako hoces da nesto postignes.

  10. Kad bi ostale vere koristili isti arsin kao SPC,onda po Srbiji bogomolje trebalo da budu Hrvatska Rimo katolicka Crkva ili Tursko islamska Djamija.

    1. HM! Pa koliko se vidi sve to ima i sve je vlasnistvo vere kojoj pripada. Ne pisi nebuloze,za tebe je to sirok pojam…

  11. Naravno da nema problem da razgovara i dogovara sa Milom. Ima problem da razgovara o Krušiku, Jovanici itd itd,,,,

  12. Religija je nastala iz ljudskog neznanja o funkcionisanju prirode, i ljudskog straha od prirodnih sila ,a opstala je iz potrebe vladara da se putem pretnji „višom silom“, vlada i manipuliše masama. „Bogu božje, caru carevo“, a narodu porezi. U konkretnom slučaju, Milu treba crkva koja će ljude ubeđivati da grmi zato što“sveti Milo“ tamo gore tera kočije, a ne zato što ih tera „sveti Vučić.“ Narodu realno u 21.veku nije potrebna, jer im je nauka objasnila i dokazala zašto ustvari grmi. Ova svađa oko „gromobrana“ je u funkciji tradicije, „Zavadi pa vladaj“,i odlično funkcioniše na Balkanu, isto kao i širom sveta.

  13. Čoveku kome je mirna savest,i čistog obraza moze da razgovora sa bilo kojom osobom.

  14. Vucic samo zeli mir i stabilnost u regionu i nije mu problem da o tome sa bilo kim razgovara.

  15. Vrlo brzo će se Đukanović i Vučić sastati ali taj zakon pre nego što je donet trebao da se posavetuje sa Vučićem.Sada je jasno zbog čega je Milo to uradio.

  16. Nemam problem da razgovaram sa Đukanovićem, kaže Vučić. A imaš li problem da ne razgovaraš sa Đukanovićem ili te je hobotnica sapela i ukoljenčila?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.