Vučić: Pet miliona evra za opštine u Republici Srpskoj

Ostavite komentar


  1. Jako je važno da kroz nastavak saradnje i kroz jačanje infrastruktrnih projekata Srbija bude ekonomski jaka i stabilna država.Srbija će uvek pomogati našem stanovništvu u RS kroz privredne projekte.

  2. Srbija treba da pomogne svoje sunarodnike, al’ ΛV je otišao i dalje, donirao sa tri miliona dolara fondaciji najvećih neprijatelja Srba, Klintonovi, u vreme predizborne kampanje, donirao je gradnju obdaništa u Albaniji, dao Srebrenici pet miliona evra i pet miliona evra BiH. Sve to čini kada standard, plata i penzija su najniža u Evropi, a još penzije i plate nemilosrdno i bezdušno otima i mimo Ustava i to još bez ograničenja. ΛV je morao na konferenciji za štampu zajedno sa Dodikom da se zahvale, makar iz kurtoazije, penzionerima. Uspesi ekonomije i ekonomskih pokazatelji se veličaju do nebesa od strane ΛV i njegovih klimoglavaca i poltrona, a penzioneri umiru od gladi, bede i jadi. Birali su i neka gledaju BEDU.

  3. Pola miliona evra za izgradnju crkava u BiH iz budžeta Srbije!!? Jesu li tu i pare penzionera kojima su nezakonito i samovoljno umanjene penzije? Zašto to ne finansira Srpska pravoslavna crkva, koja ima vozni park bolji nego državno rukovodstvo, a ne svi građani Srbije.

  4. Ma, tako to ide. Šta će Mile sa 10 miliona koliko mu RS daje za predsednikovanje, u odnosu na ovog našeg koga niko ništa ne sme ni da pita? Ceo budžet je njegov, on je sve, ma kakvi carevi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.