Sednica Saveta bezbednosti UN o Kosovu: Vučić o ZSO, Osmani o Vučićevoj prošlosti i Miloševićevim zločinima, ostali predstavnici podržali dijalog

Ostavite komentar


  1. Osmani je bruka za njihov rod žena nema veze sa mozgom zbog čega je tu i samo što nije dovela gospodje iz kluba vezilja tkalja i lepog pevanja .Zna li ona da su i životi Srpske dece i Srpskog naroda na KIM isto podjednako važni kao i životi njihove i njih ili se to ne računa pa pustaju ove njihove Snajperiste i specijalce sa dugim cevima da vrše bezakonje i teror čak i u vrtićima školama ma pune su ih ulice koga plaše ili od koga se plaše „deca se malo igraju rata“tako će reći ova osmanka pa malo su se više zaigrali Srpska će „zora „na našem Srpskom KOSOVU I METOHIJI svanuti a vaša će proći .KAD SE SRPSKA VOJSKA SA RUSKOM NA KOSOVOI METOHIJU VRATI.

  2. Suštinski se nisu pomakli od početka.
    Da li uopšte znaju šta znače pregovori?
    Ono što je ispregovarano na štetu je obe strane i samo zaoštrava ionako goruću atmosferu.
    Kako je moguće da KiM uđu u Savet Evrope, ako ne poštuju osnovna ljudska prava i prava manjina? Kako Srbija pristaje na jednostrane poteze KiM a da pravovremeno ne reaguje, već čeka da ovaj što je predstavlja još više unazadi i degradira svojim suicidnim nastupima gde god se pojavi? Šta znači pristanak da KiM u uđe u međunarodne organizacije, nije li to de iure međunarodno priznanje?

  3. I kinesku vojsku da pozovete nece vam pomoci…..Nemo trazite belaju !!!!

  4. Ko god misli da je život Srba na Kosovu med i mleko neka se izvesno vreme preseli na Kosovo i neka proba da konzumira „ljudska prava“ i „demokratiju“ albanskih vlasti pa neka onda pametuje

  5. a gde je govor v. osmani, kad je razbucala i vucica i celu velikosrpsku politiku ko beba zvecku..? ili moramo da trazimo link na bosanskim, hrvatskim ili slovenackim portalima..? svi ste vi tu u par deka – i kurir i danas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.