Savet bezbednosti UN odlučio da ne raspravlja o NATO bombardovanju SR Jugoslavije

Ostavite komentar


  1. U normalnim zemljama svi vlastodršci bi delili jednu ćeliju,pa koji koga!

  2. Au, koliko nepismen tekst. Pa ovaj tekstopisac ne bi položio ni prvi razred osnovne. Da pičnemo: imena država se pišu velikim početnim slovom, negacija se nekada piše odvojenim ne, a nekada spojenim… Dajte otkaz diletantu.

  3. Dovoljno je i da se pomenulo…i uvek treba to pominjati, to ce ostati vecita mrlja na NATO savezu, a naravno da od njihovih clanica nismo mogli ocekivati da same pristanu na javnu diskusiju o njihovom zlu. NATO, politicko blato!

  4. Mi smo stare čekalice, gledaćemo kad pred njihovim vratima zaigra „mečka“. To će nam moźda doneti neko smirenje

  5. Čudno zapad nikada neće priznati da je uradi nešto što se kosi sa međunarodnim pravom licemeri

  6. Kad postoji tema o kojoj se ne raspravlja. Ja razumem sada ne ali sledeća treba da bude na dnevnom redu. Ako uopšte ne žele onda je ta organizacija pristrasna ali nekome naklonjena

  7. Zašto u tekstu nema podatka koje su sve zemlje tj. njihovi predstavnici glasanjem doprineli da se ne govori o ,,humanom bombardovanju“ tadašnje države SRJ, da bi građani Srbije znali koga treba da Vole više od onih koji ih nisu bombardovali. Nema kraja licemerju i plaćenicima, toliko za sada…

  8. Kakvi licemjeri na čelu sa UN-om.Bande rastjerati samo mlate praznu slamu.Sta su i kome donijeli dobro da mi je znati?

  9. Francuzi nam nisu nikad bili prijatelji. Mučki su nas bombardovali kao i ostale NATo države 1999 godine. Neka ih bude sramota. Jednog dana će istina pobediti. Mi ne treba nikad to da zaboravimo.

  10. O cemu da raspravlja kad ih niko nista nije ni pitao kad je pocelo Bombardovanje. Zlikovci to nedozvoljavaju.

Ostavite komentar


Politika

"Kad dobiješ posao lobiste ’Rio Tinta‘, ideš tamo gde te firma šalje": Nakon Vučićeve izjave da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju 10

„Kad dobiješ posao lobiste ’Rio Tinta‘, ideš tamo gde te firma šalje“: Nakon Vučićeve izjave da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju

Jačanje lične vlasti Aleksandra Vučića na račun vladavine prava iza sebe ostavlja institucionalni pepeo, što je, takođe, zagađenje sredine u kojoj živimo, jedan je od komentara sagovornika Danasa na njegovu najavu da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju, kako bi direktno razgovarao sa narodom o rudarenju litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.