Kakve će konkretne posledice vanredna sednica SB UN imati na promenu uslova života Srba na Kosovu?

Ostavite komentar


  1. Ne nece biti bas bez efekta! Ova sednica mogucava Vucici i dalje da prodaje maglu, a od magle rusofili nece videti da na Repubilku Kosova nema vise ni tablice ni Dinar.

  2. Biće ovo još jedno turističko putovsnje Vučića, pa ms bilo gde!!

  3. Posledice vanredne sednice Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija neće biti vidljive na terenu, odnosno neće promeniti položaj Srpkinja i Srba na Kosovu, saglasni su sagovornici Danasa.

    Budi Bog s’nama !
    Pa nebi Srbija trazila hitnu sednicu SB UN kada nebi očekivala da će se položaj Srpkinja i Srba na Kosovu, znatno promeniti na bolje !
    Koliko puta vama Vučic mora da ponovi da je Dinar jedina legalna valuta na Kosovu i da je ukidanje dinara kao platnog sredstva na Kosovu protivpravno i sa jedinim ciljem proterivanja i to malo Srba koji su do sada nekako odoljevali terorisanju tzv. privremenih institucija samouprave iz Pristine ?

  4. Naravno nikakve pozitivne. Biće, baš kao i do sada zavlajujući Vučiću Srbima još teže i gore. Možda je baš to i dogovoreni (od nekoga plaćeni?) cilj da Srbi napuste Kosmet.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. i 8. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.