Savet Evrope: Postupak za Srbiju zbog zastoja u borbi protiv korupcije

Ostavite komentar


  1. Sa kojim pravom Savet Evrope vodi postupak protiv Srbije, kada Srbija nije clanica EU ?

  2. Haha što volim kada se neko pravi pametan a ne zna.. Gospodine Rodoljube Savet Evrope je medjunarodna organizacija koja nema veze sa Evropskom unijom. Kao što vidite postupak se pokreće i protiv Turske. Sve države Evrope su članice Saveta Evrope, osim Belorusije.

  3. Ko to kaže da kod nas postoji mito i korupcija veća nego u EU? Nema malo, već mnogo. Na koji način Građevinski fakultet ruši staru topionicu u RTB Bor, ako nije veza ili državni sekretar ili nadzorni organ u gradnji fleš peći ili brat nekog viđenog, a pri tome nisu upleteni visoko kotirani ljudi iz vlasti. RTB Bor vodi (ne)čovek u osmoj deceniji, jer je sposoban za radnje s one strane zakona. Sposoban je za to i omiljen vlastima i zbog svoja dobra dela tamo je gde je, umesto da malo odmori u Genčićevoj vili. Za izvod iz knjiga državjanstva treba dati 1000 dinara, a sav taj posao i materijal pitanje je da li koštaju 10 dinara. Veliki broj viđenih ima dokrorate nauka plagijate, oni ne znaju šta je mitoKoji može da se zaposli u javnim i državnim firmama i ustanovama bez mita i korupcije. Niko i niko! Korumpirane su ličnosti, kolektivi i na kraju država. Postavlja se pitanje ko može da se bori protiv mita, korupcije, nepotizam i arogantnosti? Do sada dobro nam išlo, danas dobro nam ode..

  4. Pa zar na AV stabilokratiju. Gde su sada podupiraci Stefan File, J.Han, A.Merkel, da nam objasne kako to oni sve nevidese od 2012. godine. A dolazili su u Srbiju toliko puta, gostili se gledali i zagledali i bas nista od nabrojenog nisu videli. Niti su hteli da cuju vapaj gradjana za pravdom, a protiv korupcije i devijacije iste te STABILOKRATIJRE.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.