Predstavnik Saveta Evrope dolazi u Beograd zbog ozbiljnih nepravilnosti na izborima

Ostavite komentar


  1. Mi nismo primljeni u eu, neznam šta ima da traži ovaj štrumpfovi, kad su njihovi kontrolori posmatrači i špijuni pratili sve?

  2. Kongres Saveta Evrope ne zna ko je digao u vazduh Severni Tok a kamoli ko je digao u vazduh izbore u Beogradu. Sprecava ih visak inteligencije, zdravog razuma i preplacenost. Ali „razgovor o poboljšanju izbornog procesa i hitnim reformama“ u buducnosti (dakle u buducnosti) u vidu slogana, fraza i parola, to moze.

  3. U godinama sam kad mi je svejedno ko je na vlasti i zato nisam ni glasao. Ostavljam mladima da budu naivni kao ja 2000.god i veruju ovim istim političarima koji se nude kao spasioci, a ostavili su me bez posla čim su zajahali. Pametni se uče na tuđim greškama a budale na svojim.

  4. Znači neka vučić ostane na vlasti još jedno 7000 godina. Gde si kupio toliku pamet? Kaži nam da kupimo i mi.

  5. Koji je pa taj? Oni tamo na vlast nisu ni dolazili izborima već postavljanjem od strane gazde u Vašingtonu…a uz to, mi nismo u EU i većina građana ne želi.. . Za mene ni Vučić, ni ova tkz opozicija NE RADE u interesu Srbije.. Oni su pogrebnici Srbiji!!!!

  6. Većina građana je za EU.
    Mogu misliti koliko šteluju ta „istraživanja“ ako su izbori ovako prošli…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.