Savetnik Zelenskog za N1: Za Ukrajinu Kosovo nepriznato

Ostavite komentar


  1. Srbija mora da misli najpre na sebe i da se iz sve snage bori da što više zemalja ne priznaje Kosovo kao nezavisnu zemlju.

  2. Naravno. Nije Ukrajina poludela da prizna Kosovo. S druge strane savetnici ko savetnici , bitno je šta kaže Zelenski.

  3. Ukrajina će nadamo se uzeti u obzir da su mafijaši u priči za nezavisno Kosovo.

  4. Zelenski mora prvo da misli na svoju zemlju pa onda šta će da priča o drugima

  5. Svaka čast savetniku Zelenskom na ovoj izjavi da je za Ukrajinu naše kosovo nepriznato.

  6. Srbija je suverena zemlja sa Kosovom i Metohijom kao nedeljivim članom u svom sastavu.

  7. Sve časne i poštene Ukraince pozdravljam sa praznikom nezavisnosti.Ukraina je prva osudila Nato pakt za agresiju na Srbiju.Da li naš faraon ima takvog savetnika.Nema.Bravo za gospodina Mihaila.

  8. E sad svim dežurnim dušebrižnicima i lažovima, da se najzad zapuše lažljiva usta.

  9. Okolnosti u kojima se Ukrajina danas nalazi primoravaju Ukrajinu da ne priznaje „jednostrano“ proglasenje nezavisnosti Kosova zbog svojih okupiranih teritorija koje su se „jednostrano“ proglasile nezavisnim drzavama i pripojile se Rusiji koja ih je jedina i priznala, ALI po mom cvrstom ubedjenju, Ukrajina koja je dobila status kandidata za clanstvo u EU se „nece kao Srbija“ odreci svoje evropske buducnosti zbog „neispunjavanja uslova“ i nepriznavanja kosovske nezavisnosti !
    Svako normalan vidi da su Ukrajina i Kosovo na ISTOJ STRANI sa ZAPADOM, da teze ka clanstvu u EU i clanstvu u NATO, da i jedni i drugi imaju podrsku zapadnog, demokratskog, CIVILIZOVANOG dela sveta SAD, EU, NATO-a i za njih se ja ne „sekiram“, na brizi mi je Srbija, gde ce ona jadna „skoncati“ !

  10. prošla je Srbija i kroz gora vremena… Nego se ti brini šta će biti sa tvorevinom zvanom EU.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.