Savez (ni)je prilika da se stranka oporavi

Sagovornici Danasa oprečno o tome da li je za DS bolje da nastupa samostalno ili u koaliciji

Ostavite komentar


  1. Da vrate oteto pa neka rade sta pozele. Mnogo stete su nam naneli tako da mi ih nije zao. Jedino mi je zao sto ovo drustvo nije procesuiralo sve kriminalce iz njihovih redova.

  2. Za jacanje DSa bi bilo sasvim dovoljno da se Sutanovac povuce i Natasa Vuckovic postane predsednica.

  3. Ovi lidrei političkih stranaka koji gube na izborima od naprimitivnije, rečiisi stranke uličarskog mentalnog sklopa, za koju glasa manje od čitvrtine upisanih birača, jer blizu 50% koji ne izlaze na izbore kao da su napametniji i načasniji, jer ne očekuju ništa dobro od stranaka koje funkcionišu kao mafijaška udruženja, kao da ne znaju gde i skim to žive! Pre neki dan izjave ili ćutanje Jankovića i Jeremića na Đilasov predlog, a sada izjave koje dolaze iz urušene DS ubedljivao govore da njih nije briga za Srbiju i narod u njoj, već za svoje stranke, tj, za svoje liderske položaje, a to je lični Ego, a za Ego još je Isus nazvao Đavo u čoveku, što je potvrdila moderna Psihologija. Koštunici je trebalo dugo vreme za da shvati da Srbija i Srbi nisu ono što piše u knjigama. Niti ono šta je mislio i govorio Ćosić, a koga je poštovao, meni za ćuđenje, Borisov otac Ljubomir Tadić. Milošević i Mira su verovali kao što mala deca veruju u istoriju dok su u osnovnoj školi. Zato su potpomgnuti sa još luđima od njih ubijala nas duže od jedne decenije. Đinđić je poverovao da sa znanjem visoke filosofije, ta još steknate u čuvenoj Frangfurtskoj školi, moći od gliba da sazida novu kuću koja če nositi ime Srbija, a da nije znao da u glibu žive i opasne zveri koje ubijaju mudre ljude.I evo, dok su nas učitelji Vučića, Dačića i Vulina ubijali, sada nas oni sahranjuju. Pa da vidimo da li će nešto ostati živo da nosi ime Srbin i Srbija.

  4. Očito je da srpsko pučanstvo radije želi da ima diktaturu, nego demokratiju.

  5. Jedini način da DS preživi je da se distancira od Đilasa i sadašnjih snaga koje razmišljaju o savezu. Opozicija treba da se ujedini ako želi da bude jača, ali oko drugog kandidata

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.