Šta je cilj Saveza vojvođanskih Mađara na izborima 17. decembra?

Ostavite komentar


  1. Cilj je vlast. Uvek bila i ostala porodicna partija. Lako je biti član ove partije, ko god dodje na vlast oni su koalicioni partner hahahahah

  2. Cilj Saveza vojvođanskih Mađara je, to se odavno zna a često je citiran i u desničarsko-nacistički orijentisanim medijima u Nemačkoj, je otcepljivanje državljana Srbije dalekog mađarskog porekla, zajedno sa što većim delom Vojvodine i pripajanje Mađarskoj. Ako ne ode cela Vojvodina, Mađari pretenduju bar na najseverniji deo gde stanovništvo čini gro srpskih državljana mađarskog porekla. Viktor Urban, Vučićev tobože veliki „prijatelj“ je, u dosluhu sa AV -možda čak i na inicijativu AV, svima koji su to želeli podelio mađarske pasoše i državljanstva, uz to i pozamašne subvencije za otkup zemlje, firmi i poljopr. gazdinstava koji su u posedu Srba ili srpskih preduzeća. Po Vučiću, posle izdatog Kosova -koje je već otišlo i od AV i Dačića de fakto priznato kao posebna država, treba da ode prvo Sandžak nekakvim „Bošnjacima“ pod vođstvom Erdogana, a posle njih i bar deo Vojvodine! Loše nam se piše u nekadašnjoj ponosnoj zemlji Srba!

Ostavite komentar


Politika

Oglasio se ProGlas o Memorandum o litijumu Srbije i EU 10

Oglasio se ProGlas o Memorandum o litijumu Srbije i EU

Garancija da će ekološki standardi biti primenjivani u slučaju Jadra ne može biti reč predsednika Srbije ili obećanje nekih inostranih zvaničnika. Kada su institucije zarobljene, prinuđeni smo da sami i na svakom mestu branimo svoja prava i javni interes. Na ovom pitanju, srpsko društvo može da se obnovi ili potone još dublje. Zato pozivamo građane Srbije da odlučno pokažu da su odabrali pr(a)vi put”, saopštava ProGlas.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.