Savez za Srbiju: Borba protiv kriminala i protivljenje članstvu Prištine u UN

Ostavite komentar


  1. Zar nije bilo natpisa u medijima da će Savezu biti onemogućeno da koristi javne prostorije a oni održe tribinu u prostorija gradske skupštine.

  2. Ima onaj vic, ozenjen sam ali nista ozbiljno. Ovi deluju tako, bavimo se politikom ali nista ozbiljno. Nazalost Canak i Ceda lice na drzavnike u odnosu na ovu ekipu.
    Jos ce gospodar da nam se kezi, bas mi je zao nas.

  3. Sva ova gospoda su imali priliku da od Srbije naprave državu za kakvu se danas toliko zalažu početkom dvehiljaditih. Očigleno to nisu stigli, jer im je važnije bilo da prodaju svu državnu imovinu, i opljačkaju sve što su mogli.

  4. Njih desetak sa sumnjivim politickim karijerama i basnoslovno dubokim dzepovima, sigurno nece voditi racuna o obicnom gradjaninu, o seljaku, ucitelju, doktoru, detetu, majci, penzioneru…vec ce gledati da te svoje dzepove, jos vise napune, i nestanu iz Srbije u vidu lastinog repa. Vucic ce realno da ih dobije, sa pola snage.
    Nisam clan ni jedne stranke, ali pratim i gledam vesti svaki dan. Inace sam svojim ocima video kako se sinoc u Uzicu ponasaju ti opozicionari. Bahati , sa skupim limuzinama, gorilama…pa koga se plasite rodjaci. Postenom coveku ne treba obezbedjenje.

  5. Večno se žale na slobodu medija, i da nisu zastupljeni u medijima, a evo ih konstantno u medijima, svakodnevno ih gledamo, slušamo i čitamo o njima!

Ostavite komentar


Politika

Rama: Veštačko povlačenje paralela između Kosova i Ukrajine 10

Rama: Veštačko povlačenje paralela između Kosova i Ukrajine

Albanski premijer Edi Rama rekao je na 79. zasedanju Generalne skupštine UN u Njujorku da je Kosovo neodvojivi deo međunarodne stvarnosti. On je poručio da ruska agresija na Ukrajinu treba da služi kao zvono za uzbunu, ali da ne bi trebalo praviti paralele sa Kosovom, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.