Savez za Srbiju: Napad u Negotinu identičan napadu na Borka Stefanovića

Ostavite komentar


  1. Lideri Saveza za Srbiju ocenili su danas da je napad na organizatora lokalnih protesta „Jedan od pet miliona“ Strahinju Ćirića u Negotinu „apsolutno identičan“ slučaju iz Kruševca

  2. Bratska podela: Zelja – Istočna Srbija, Malović – Beograd i okolina, Veselinović – Kosovo, Kopaonik i Zapadna Srbija, Radojičić – Kosovo i Centralna Srbija i Vojvodina – Andrej. To su Srpske Dahije i narod se podigao i dahije će uskoro u beg – al gde. Niko više nije „lud“, pa i beogradski vrapci znaju ko su naprednjački batinaši i „biznismeni“. Jedino Vesić još uvek nije dostiogao ovaj nivo i verovatno mu je jako teško zbog toga.

  3. Kada policija ne preduzima nista, jedino sto nam ostaje da se narod sam organizuje i odbrani, od kriminala povezanog sa vrhovima vlasti.

  4. ničija nije sijala do zore. Neće ni ovog diktatorskog režima. Što su gori, bes u gradjanima raste. Gradjani se nisu uplašilči ni Miloševićeve policije, ni konjice, ni tenkova, ni suzavca, ni vodenih topova. Samo neka ne zaborave ni AV, ni Vulin, ni Stefanović, da su i vojska i policija 2000. stale na stranu naroda.

  5. Ljudi,nemojte se zezati sa životom. Naravno da u borbi protiv štetočinske vlasti A.Vučića treba koristiti samo gandijevske metode. I 13 aprila i posle 13-og i na svakom protestu u bilo kom gradu Srbije-jedino i isključivo gandijevski način borbe. A to znači- da budemo uporni ko mazge,miroljubivi ali i bučni i spremni da odolimo svakoj vrsti provokacije kojih će biti od strane Vučićevih poslušnika. Zar treba srpska krv da se prolije? Kad nije 5-og oktobra-ne sme ni sada. Samo uporno braćo i sestre-da hrabrošću povratimo otetu Srbiju.

  6. Ovaj savez nema pojma sta hoce.Mozda samo neki od njih hoce da dodju na vlast ali i od Vucica su gori.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.