Savez za Srbiju: Režim Aleksandra Vučića odgovoran za prikrivanje broja umrlih od korona virusa

Ostavite komentar


    1. Predlog je dobar ali čak i ako neko podnese krivičnu prijavu zna se da će slučaj ili biti odbijen ili će zastariti ili će tužilaštvo smisliti bilo šta samo da ne bi došlo do presude. Pogledajte samo slučaj „Jutka“, da ne pričamo o desetinama drugih slučajeva.

    2. Veruj mi, neće podneti krivičnu prijavu, jer nemaju dokaze, i ovo je samo još jedna afera u dnevno političke svrhe.

  1. Ovi ljudi su ludi. Ne prezaju ni od cega. Pozivaju se na Birn kao verodosojan dokumenat ovo je za ludnicu.
    Ovakve navode tuzilastvo treba ispitati i ako su lagali i oni i Birn tamo gde im je mesto. Isto vazi i za odgovorne u vlasti ako je to tacno. Ali Birn da tumaci lekarske izvestaje i dokumenta , dajte molim Vas pa to je smesno!

    1. Izgleda da su neobavesteni da je corona okidac za umiranje kod hronicnih i tesko bolesnih pacijenata (a cinjenica da vecina nas,navodno zdravih, ne moze da se pohvali dobrom zdravlju) ajd da vidimo koliko je njih stvarno umrlo gde je jedini uzrok bas corona virus ,vec kada se igraju sa brojkama sto nisu pogledali i uporedili statisticke podatke umrlih od prosle godine sa ovim periodom ,ispada da sa coronom ili bez nje. isto nam dodje ,definitivno ovaj populizam i ove i one strane davi i davi

  2. Kako vas bre nije vise sramota da se oglasavate,izbori su pokazali kome narod veruje,ama Djilasu,ohladi glavu,niko nas nije terao na nista,jedino sto ste postigli je kontra efekat,ne pripadam ni jednoj stranki,ali imam jos uvek zdrav razum

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.