Savezu za Srbiju sledi prekomponovanje ili razlaz

Hoće li se SZS raspasti u novim političkim okolnostima

Ostavite komentar


  1. Ma sta bre koga u vlasti briga za Savez za Srbiju. Vlast treba da brine ko ce sad da predvodi huligane koji ce lupati kutije na birackim mestima, kao “onomad“ u Severnoj Mitrovici, da bi se uklonio DOKAZ da su gradjani BOJKOTOVALI IZBORE. Jer je Bratislavu Dikicu, smestila zamku sa Milom Djukanovicem, pa bez dokaza truli u crnogorskom zatvoru, a ovi novi šefovi Žandarmerije su sposobni za tako nesto koliko i sama VLAST.
    SZS ako ce da propadne, on ce to da ucini na svoju stetu. No, izgleda da se neko pribojava da nece da propadne, pa se angazuje i teska artiljetija, ambasadori SAD i EU, Lajcak i ini koji kao megafoni upozoravaju lidere Saveza za Srbiju, da izadju na izbore. Valjda ce im u suprotnom zagorcati zivot. Zar nije to MESANJE U IZBORNI PROCES JEDNE SUVERENE ZEMLJE, zbog cega je u SAD pune 4 godine vodjena istraga i saplitan Tramp u prdsednuckom radu. Ili je to zabranjeno samo u Americi, a dozvoljeno svuda, a narocito Srbiji. Samo za podeblju kovertu valute, strani diplomatski predstavnici ce podrzavati svaki korak vladajuceg rezima u Srbiji.

    1. Dejane, pe do juče ste se ušunjavali u tu istu američku ambasadu, plakali u EU, žalili se Lajčeku, a sad vam odjednom nisu ni oni po volji.Izgleda da „odbijate“ i kukate na pogrešna vrata, probajte u Zagreb, Tiranu, Milorad…

  2. Zasto naslovi polako pocinju da zvuce senzacionalisticki?
    Tako je pocelo na b92.net posle otkupa (ZA NASE NOVCE!) , a sada su uveliko postali braon sajt.

  3. Zamolio bih redakciju da piše malo više o koaliciji Metla, iako nisu u parlamentu. Nepošteno je da ovde svaki dan slušamo o SZS, koji, takođe nije u parlamentu. Mislim da su DSS i Metla daleko bolje rešenje po Srbiju i od SNS-a, ali i od SZS-a.

Ostavite komentar


Politika

doček ispred skupštine

Novi DSS tokom vikenda šalje opoziciji predlog zakona o Kosovu na usaglašavanje, Skupštini u ponedeljak

Sve ide svojim tokom. Akt je formulisan, reč je o predlogu zakona o Kosovu i Metohiji, koji ćemo koliko sutra poslati kolegama iz opozicije koji su već upoznati sa njegovom suštinom i predaćemo ga, verujem, u ponedeljak – najavljuje za Danas Miloš Jovanović, lider Nove demokratske stranke, najnoviju akciju parlamentarne opozicije, nakon inicijative za održavanjem posebne sednicu o Kosovu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.