Savo Manojlović o nasilništvu Aleksandra Šapića: Beogradu ne treba gradonačelnik koji razbija telefone

Ostavite komentar


  1. Uopšte nisam ljubitelj lika i dela A.Šapića.
    Naprotiv. Ali,ovoga puta provokacije su bile vrlo blizu upotrbi fizičke sile od strane demonstranata,od pokušaja hvatanja za revere sakoa,unošenja u lice,do ulaženja u putanju kretanja.Hajde,zamislite sebe kako biste vi reagovali na ovakve poteze.
    Dali bi pokušali da se branite ili ne.
    Mislim da je,ovog puta,hajka neosnovana
    i potseća na onu koju proizvode radikali
    već godinama,sve do danas.
    Dali to i mediji i političari ulaze u cipele aktuelne vlasti.Porazmislite o tome.Malo.

  2. Dakle, sve smo videli a i čuli, „novinar nezavisnog medija koji nije bio na zadatku“ (c), a koji je verovatno obučen baš za ovakve stvari i verovatno dobro izmećarski plaćen, bukvalno gura mobilni telefon Šapiću u usta i ne da mu da ode, „profesionalni zgubidani i divljaci“ sa Keja zaurlavaju na sav glas, okružuju Šapića i fizički ga sprečavaju da se kreće, ulaze mu u lični prostor. Gispodo, da je bio Đilas, (koji je vazda moj favorit), na njegovom mestu ovaj „van dužnosti bi pojeo svoj android (koji otplaćuje dve godine jel), a Đilasove gorile bi svim ostalim „Marka Žvakama“ pokazali gde je ulaz u reku. Kratko i jasno. Čitava Srbija je videla veličanstven autogol tzv.“Biramo Borbu“ Gardijskih opozicionih jurišnika-samuraja, tako da Šapić posle ovoga može samo da trlja ruke. Ovaj put je sigurno dobio jedan glas više koji mu nije bio namenjen. Moj. Eto, ja rekoh, a ovi neka i dalje divljaju, naravno „kada nisu na zadatku.“ Kao. Zato Savo, manje a pametnije zbori, i govori istinu i samo istinu, možda onda i pobediš u drugom krugu.

Ostavite komentar


Politika

vilijam barns

Glas Amerike: Upadljivo ćutanje Beograda o poseti šefa CIA Vilijama Bernsa

Boravkom na Kosovu u četvrtak i petak, direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns okončao je posetu regionu tokom koje je obišao i BiH i Srbiju, ali je poseta Beogradu ostala obavijena velom tajne - od detalja da niko u Srbiji nije ni potvrdio Bernsovu posetu, do toga s kim je i o čemu razgovarao, piše Glas Amerike (VOA). 

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.