Savo Manojlović: Anu Brnabić očekuje sjajna budućnost u rijaliti programima

Direktor “Kreni promeni” za Danas o optužbama premijerke Srbije i novom protestu ove inicijative ispred Predsedništva Srbije, u četvrtak, 3. februara

Ostavite komentar


  1. Tacka na Rio Tinto je stavljena kod vas u glavi, pravno nije nista uradjeno u skladu sa Zakonom i Ustavom tako kazu pravnici, posto vi niste pravnik ne biste trebali da pricate o stavljanju tacke, jer izgleda da vasa tacka ce pasti na Ustavnom sudu. Najvise mi se dopada izjava g-dje Brnabic da je ovo zemlja u kojoj se postuje zakon i da je drzava jakih institucija. Sve ovo govori da mi zivimo u paralelnom svetu, tako da objasnjenje G. Nusica sta je Vlast je malo dete za napredne predstavnike. Toliko su visoko da niti cuju niti vide narod ali se stalno kunu u to sto ne cuju i ne vide, kako je to lepo, zar ne.
    Gospodine Manojlovicu samo napred u nove pobede. Ziveli

  2. Nemoj tako, Savo! Ja se nadam da će ovo zlo zvano rijaliti zaista uskoro biti prošlost ili će bar sastav učesnika biti na višem nivou.

  3. Naj bolje vi predložite stranim investitorima da oni to sve ostave vams i odu iz srbije.
    A dalje će vi preuzeti i izgradnji i finansiranju .

  4. Ne Savo, velika greška, nju čeka zatvor, jer sve ovo što je radila i radi je teška krivična odgovornost!

  5. Ne osveta. Samo po zakonu. Pa ko je krao da odgovara ko nije nema cega da se boji.

  6. Što se nas Savo ne bori da se ne uvoze krš polovni automobili. Taj krš će nas potrovati više od svog litijuma. Oh da zaboravim to nije popularno kod naroda

  7. @Jevsevije,
    Kako se Vi borite?
    Ispričajte pa ćemo i Vas podržati.
    Nemojte da ste toliko skromni i/ili stidljivi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.