Savo Manojlović bi da bojkotuje, ali mu je glupo da to kaže

Ostavite komentar


  1. Izlazak iz parlamenta neće uticati na njegov legitimitet, jer se narodu to čini kao postupak razmaženog deteta „vratite mi moje krpice, neću više da se igram sa vama.“. Sava se izgubio kao magare u magli.

  2. Savo,veća korist je da mladi odbornici iz tvoje stranke učestvuju u radu skupštine Bgd.i da se obuče kako da opstruišu rad vlasti,time ćeš duplirati broj pristalica i glasača.

  3. Ne kapirate uopšte, nije Savo glup. Potpuno je drugačija situacija u odnosu na ranije izbore. Neki koji su mislili da su mnogo pametni, faktički su ušli u neprikrivenu kolaboraciju sa ovim nakaradnim mafijaškim režimom.

  4. Šta je sa Danasom, kakvi su ovo lični stavovi, kao da je pisao neki srednjoškolac? Ipak ste vi novinari i urednici koji drže neki nivo. Uozbiljite se.

  5. Слажем се са овим ставом. Потпуно добро описана ситуација са опозицијом, и никако да уче на грешкама. Баве се тривијалним стварима, својим сујетама, нема озбиљности. Да би се ова секта звана СНС са њиховим вођом скинула са власти, мора мнооого озбиљно да се ради, и да се смишља десет корака унапред. Узалудно пропуштате прилике које Вам се стварају.

  6. Moze sad da radi sta hoce ali na izbore je izasao po postojecim uslovima, nista boljim nego u decembru i dao pun legitimitet Vucicu i naprednjacima. BAS MU HVALA!

  7. …i izašao na lažirane izbore.
    Izgleda da su svi znali kako će se masovna prevara završiti osim Sava.

  8. Za Vojina, šta bi mogli da budu pozitivni rezultati izlaska na izbore za Kreni-Promeni:
    1. dokumentovanje izborne prevare i dokaza da se radi o kontinuiteu krađa (ne o incidentu)
    2. hrabro stati ispred ljudi koji žele da izađu na izbore, a ne žele da glasaju za vladajuću većinu (žele promene).
    3. razvijanje infrastrukture (kontrolori, kooridinatori, skupljanje potpisa, pravni timova)

  9. Propala investicija, oni koji su se kladili na njega kladili su se na mrtvog konja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.