Savo Manojlović direktoru fondacije Konrad Adenauer: Ono što ne možete da radite u svojoj, nećete raditi ni u našoj zemlji

Ostavite komentar


  1. Bravo Savo, dobro si im rekao! A veliko bravo i za Bobana!!! Tako se ponašaju časni ljudi!

  2. Na veliku žalost u zemlji mutiranih radikala je sve manje časnih ljudi, koji će povući takav potez, a sve je više sitnih duša koji će zbog simboličnih privilegija da prodaju obraz. Naklon Bobanu.

  3. Sada se vidi, kako režimski „patrioti“ prodaju Srbiju, radi svojih ličnih interesa.

  4. Velika sramota za ovu nemačku fondaciju koja nosi ime velikog čoveka i političara K. Adenauera je da bira poltrone poput g. Devčića koji se ulizuju jednoj bahatoj i u suštini antievropskoj vlasti da budu na čelu te Fondacije u Srbiji.

  5. Šta reći? Savo, samo napred. Uz tebe su časni i pošteni ljudi. Pobedićemo. Bravo za Bobana Stojanović.

  6. Да немачки аутомобили не би загађивали животну средину нечија мора бити загађена, да немачка деца одрастају у здравој средини нечија морају одрастати у нездравој.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.