Savo Manojlović: Iza obaranja liste na Vračaru stoji Dragan Đilas (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Ono kada savo huska na opoziciju… bolje se posalji u proslost naprednjake i socijaliste i nemoj da udaras na opoziciju jer time dokazujes da si vucicev preletacevic.

  2. Ovaj čovek se pigubio, ali načisto….ko ti drma kavez Savo? Jel ti lista bila ispravna? Jel imala dovoljan broj potpisnika? Nije. Pa jel ti Djilas kriv što nisi skupio potpise ili ti se Djilas prividja u svakoj situaciji…Kakav debakl od pokušaja da se za sopstvene promašaje i neuspehe okrivi neko drugi.

  3. Jasno je kao dan: Savo Manojlović = Milica Đurđević Stamenkovska.

  4. Savo kako te nije sramota .da pričaš i izmišljas laži o Dilasu
    Nije ti on satavljao liste
    Kako moze neko da ti pusti listu da prodje sa takvim greskama

  5. Ko rusi jedinstvo SPN i ne izlazi na izbore radi direktno za Vucica,kraj!

  6. Đilas i Manojlović su kao mačke u džaku. Do juče bili zajedno danas se kolju.

  7. Trojanac pazljivo odgajan da preko drustvenih aktivnosti gradi ime. Aktiviran kad je trebalo. Udba vrti gde burgija nece

  8. Auhhh sta nam uradiste od zemlje. Korupcija i laz postadose temelji na kojima mesetare prevaranti. Savo imas li dokaza za Djilasa? Iznesi. Bojkotasi uopste nerezonski deluju tako da verujem Savi. Samo sto me zbunjuje je gde su bre predizborne reklame opozicije? Idete li vi na izbore? Daj bre narode, ako zaista zelite promene, pa skinite ih bar u Beogradu, Nisu i Novom Sadu. Molim sve slobodne ljude da se urazume. Gde je poziv narodu. Sta je ovo?

  9. Lista Save Manojlovica je odbijena zato sto navodno nije imala dovoljno pravno valjanih potpisa i zato sto nisu ispostvovane zakonske odredbe o rodnoj ravnopravnosti. Sto se tice potpisa jasno je da je to posledica toga sto ponovo imamo fantomske liste koje rezim kandiduje na osnovu falsifikovanih potpisa, pa je ispalo da su neki gradjani vise puta pozdrzali razlicite liste. Savo Manojlovic je sam priznao da nije ispostovana odredba i rodnoj ravnopravnosti. Uostalom Kreni promeni izlazi na izbore u manje lokalnih samouprava nego SSP.

  10. Iako je konfuzija pred izbore deo kampanje, zapusite nos i glasajte za slobodu. Sloboda narodu.

  11. Savo, sine, nije trebala ni da ti bude prihvacena lista, znas i sam zasto. I to sto je komisija provukla nakon prigovora, bilo je po naredbi svemocnog.

  12. Ma kakvi, Đilas je samo još jedan zabrinuti stanovnik Vračara sa poslaničkim mandatom, koji ne izlazi samo na beogradske izbore.

  13. Bilo bi dobro da se Savo zapita zašto je zaustavio najveće proteste i poverovao Vučiću. Od tad mu ništa ne verujem.

  14. Pa jasno Djlasova politika od pocetka da proguta unisti svu opoziciju osim njega. Nema neke velike razlike izmedju njega I Vucica.

  15. Ne odlučuje SSP ko može da učestvuje na izborima. Neće biti iznenađenje ako Manojlović Savo dobije ministarsku funkciju za vreme vučićeve vladavine, ne bi bio prvi “opozicionar“ koji je naprasno shvatio da je SNS jedina ispravna opcija za Srbiju.

  16. Pitanje za sve obožavaoce lika i dela predmetnog Save: zašto nije izašao na izbore 17/12/2023, kad nam je svaki glas bio bitan? Kad su se svi ujedinili, jer samo tako može ovo zlo da se pobedi? Šta mu je tada bilo važnije od toga?
    I onda se zapitajte zašto SADA izlazi na izbore? Sad su se stvorili uslovi, a nije ih bilo 17/12?
    I zašto je sada JEDINI od sve opozicije imenom i prezimenom počeo da proziva druge opozicione lidere, iako su se svi ostali, ovako podeljeni, ipak uzdržali da ne rade još i to?

  17. Da li ćete prestati ikada sa tim prljavim igrama
    Ljudima je više muka da se bave rebusima, ko je podmetnuto kukavičje jaje od stane vlasti, ko je prava opozicija…
    Velikim delom ste i sami krivi za to, svi zajedno, i onda se pitate zašto je apatija među ljudima i kada kažu, ne podnosim vlast ali za koga da glasam
    Mi sada treba da se bavimo agentskim ispitivanjem ko od vas ne govori istinu, zaista je već previše, i to u 5 do 12 ovo radite
    Ni jedni ni drugi nemate nikakvu samokontrolu, da prevaziđete neke situacije i izdignete se zarad krajnjeg cilja

  18. Ako mu je uopšte namera da sruši Vučića,ovim diletantskim nastupima pokazuje da je vrlo neozbiljan.Priča kako je većina opozicije bila za izbore je šuplja,jer ta „većina ne nosi ni 20 procenata opozicionih glasova.Ako je Vučićev trol,onda shvatam,ali ako stvarno veruje da može nešto da uradi,na ovako neozbiljan način,onda treba preispitati njegov doktorat.

  19. Ne može niko u Srbiji da bude samonikla biljka i samonikli političar uvek mora neko da ga zasadi sa strane, ja sam sumnjao u Savu od starta pa sam se onda malo dvoumio Bio mi je simpatičan borac,ali ovim potezom dokazao je da je još jedan od Hilovih pijuna, međutim i ovde baba Kurana došla po svoje

  20. Djilasov zadatak je da čuva Vučićevu poziciju tako što će uvek onemogućavati pobedu opozicije na glasanju. On namerno vodi neuspešne kampanje. Otvorite oči.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.