Savo Manojlović pozvao građane da izađu na izbore 2. juna i spreče izbornu krađu

Ostavite komentar


  1. Spreči ćemo izbornu krađu jedino ako izađe onoliko birača više nego u decembru, koliko je AV dovukao fantomskih birača. Ma valjda je nas više koji živimo u našim gradovima nego onih uvezenih !!!!

  2. Mali uporednik. Opozicija koja bojkotuje izbore u Beogradu danima mrači, predviđa(a zapravo priželjkuje) propast opozicije koja na izbore izlazi. Iznose neistine, upregli su gomile „analitičara“ i njima lojalnih medija da šire bojkotašku mantru. Ne razmišljaju uopšte kako je građanima i da li oni mogu još da čekaj! Savo Manojlović poziva građane na izbore, pozivao je i kada nije učestvovao! I kaže, ako se građanima ne dopada njegova lista da glasaju za neku drugu opozicionu. Svaka čast.

  3. Zar ovaj Anđelković nije u Narodnoj stranci?
    Ako je to taj, onda ništa.
    Od stranke do stranke….
    Ne volem!

  4. Secam se 2000.godine na protesnom
    skupu je bio veliki broj novosadjana i da.su dobrim delom izneli pobedu.

  5. Primeri.su uvek jaci od reci.Da li se secate Albaninje, svi bili zagledani u Envera Hodzu, on i Kinu i kakav su zivot ziveli.Posto najbolje znam mentalitet Vojvodjana,nece oni to dugo trpeti.Recice Vucic da mu je majka iz.Vojvodine ali ce precutati da su dosli posle 1945.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.