Savo Manojlović odgovorio na kritike Marinike Tepić: Učestvovanje u ličnim raspravama je skretanje fokusa sa važnih tema

Ostavite komentar


  1. Marinika te izvredja a ti mutavko nemaš pojma ni da joj odgovoriš. E,kukavico jedna.

  2. Tuzno je da se medjusobno svadjamo u ovim zlokobnim vremenima.
    Narod zeli da vidi samo jedinstvo citave opozicione scene,ovo je borba za opstanak naseg naroda to je valjda svima jasno.
    Zao mi je izjave Dragana Djilasa u kojoj kaze da je ssp najjaca stranka u opoziciji,sta je to ako ne urusavanje jedinstva nase opozicije!

  3. Uh, jadno je to. Primerenije je izvinjenje, ovako samo govoriš kao mladi, perspektivni sistemaš.

  4. Savo, nisi mi najjasniji. Odredi se već jednom – osnuj partiju i ozvaniči se na neki način. Ovako ispada da si običan komentator kao sada ja. Kome idu glasovi tvojih simpatizera?

  5. Svaka čast na odgovoru. Mariniku cenim ali ovo unutar opoziciono prepucavanje po principu ako nisi sa nama protiv si nas koje je ona započela ne ide nikome u korist, osim znate već kome

  6. U Srbiji SVAKo ko ima volje i vremena moze da se bavi politikom !
    Dovoljno je samo „pronaci nesto sto ces braniti“ i to je to !
    Ja licno da imam vremena i volje odavno bih bio na politickoj sceni Srbije a bar u Srbiji gde je „sve , svako i svasta UGROZENO“ sigurno nebi predstavljalo problem „izabrati nesto ili nekoga pa srcano braniti“ !
    U Srbiji „SVAKO NESTO BRANI“ al’ niko NISTA NE ODBRANJUJE !

  7. Bravo Savo, zato ih i nerviraš. Mesto da okupe ljude koji znaju da misle, koji su potkovani znanjem, oni ih guraju od sebe, plaše se za pozicije, i non stop prave greške.

  8. Gospodjo Jelena, – čime je Marinika izvredjala Savu Manojlovića ??? A zašto on ( Sava- kojeg izuzetno cenim ) nije se ujedinio sa svom opozicijom ???? Zašto ????

  9. Oboje su u pravu po nekim pitanjima, a svi koji su bili u prethodnim vlastima snose veću odgovornost od svih nas ostalih koji to nismo bili i nećemo možda nikada ni biti, a opozicioni rad mora biti sadržajnijii i efikasniji sa jasnim zahtevima i traženjem usluge običnih gradjana u vidu izlaska na protest. Jednostavno, svi smo svesni da će se prilepiti mnogo protuva čak i da opozicija preuzme vlast u Beogradu i to će morati da se promptno sprečava, jer je to i dovelo ove kradikale i dovelo nas do ove gnojne rane koja se izliva pred našim očima. Zato korektivni faktor mora da postoji i tu ulogu bi Pro glas mogao da odigra. Nikome više blanko poverenje

  10. Evo sto je Vucic na vlasti 12g ,pa on upravo zivi na vasim medjusobnim svadjama,on zna da se vas 4 ili 5 lidera nece nikad sloziti,a izgleda da ce vladati dokle on hoce ili zapad ne kaze dosta ,po vama on ce jos dugo vladati jer ste vi kilavi,posvadjani ,ego jak,svi pametujete a svi iz jedne bivse stranke DS koja je sada u tragovima

  11. Jeste li poceli da se grizete medjusobno? Dosta je trajalo. Sada dajete vetar u ledja Vucicu i bandi. To je ono cime se on hrani, tupani. „Dragan“ je neko ko ti dolazi kuci, na kafu, ne predsednik partije. Svakako, jako neozbiljno. Nije cudo da se ova siva masa izivljava nad Srbijom, opozicije NEMA, politicara NEMA! Pijaca bila, pijaca ostala. Ako su Vam dragi moji licni interesi ispred nacionalnih uclanite se u SNS, tamo to funkcionise savrseno. Nemojte krasti vreme i zivote postenog sveta.

  12. Savo je veoma neodređen. Kao da lebdi, a mi ostali čekamo gde će da sleti. Dolazio je na proteste, a nije hteo da se priključi ostalim strankama oko organizovanja.
    Nije odgovorio Mariniki. Hoće da se fokusira na tri najvažnija pitanja, kao da je sve drugo nevažno.
    Ne sviđaju mi se ovakvi ljudi, sa kojima nikada niste sigurni šta zapravo misle.

  13. JELENA,
    da li si ti cula,
    nesto o kulturi??

    Savo je doktor nauka,
    postovana,
    JELENA!!!

  14. Ne, ne i ne. Nemojte se baviti sobom pored ovoliko problema i konfuzije. Nije dobro da odmeravate svoje komentare jedni protiv drugih. Nije bitan ni jedan pojedinac i ne može doneti dobro građanima. Marinika, super si, ali ne uvlači druge u svojoj glavi. Sava je u pravu, samo što o tome treba da razgovarate u odgovarajućim prilikama, da bi bili zajedno u svemu.

  15. Tako je! Treba spustiti loptu, ne baviti se banalnim stvarima i ličnim sujetama u opoziciji već se okrenuti krupnim problemima društva i rušenju ovog nakaradnog režima!

  16. Ispravan odgovor Save. Mi bi sada roman o prepucavanju. Marinika, preterala si a malo i razočarala. Radite i ne osvrcite se na sve što vam ne odgovara. Smirite sujetu.

  17. Rec nije rekao o izbornoj kradji, moze se videti i na tviteru. samo svoju agendu-litijum ponavlja ko papagaj….

  18. Dosta je više da se svaka kritika (i to vrlo utemeljena), pa čak i dobronameran i stručan savet tumači kao “ti si Vučićev”. Gospodjo, ako ste ozbiljna političarka, trebalo bi da ne bolujete od dečijih bolesti.

  19. Kad smo već kod tog “ razbijanja protesta“. Protest u koji se umeša neko od opozicionih političara, unapred je propao! Ko je to danas opozicija? Isti oni koji su svojom nesposobnošću i lopovlukom doveli ovu bandu na vlast!

  20. Kako vas Vucic pujda na medjusobice, draga tzv opozicijo, to je za medalju. Na njegovim prsima, razume se.

  21. Od prvog dana sam znao da nisi na pravoj strani, pravi si produkt crvene državne bezbednosti!!

  22. Oboje treba da date maksimum da se oslobodi društvo.Potom da se takmičite na nekim izborima na koje će ići zajedno svi bez razlike sa zadovoljstvom i srećom jer imamo izbor.

  23. Gospođo Tepić, niste dorasli poštenju i pameti Save Manojlovića. Pokradeni ste u po bela dana. Zakasnili ste. Narod odlučuje.

  24. Djilas=Vučić Marinika=Ana
    I jedan i drugi su potpuni narcisi nikog ne priznaju i ne trpe.
    Nadam se da ćete objaviti komentar

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.