Savo Manojlović: Može li EU da garantuje da u Srbiji ne postoji litijumska korupcija?

Ostavite komentar


  1. Pa EU ce podrzati SNS zarad kopanja litijuma. Nama sica a njima đilarde od tog posla koje ce deliti sa nadimak na vlasti

  2. Ne može, zato što je u interesu EU da se ovde kopa litijum.
    Tako njihovi prostori ostaju čisti i zeleni, a mi neka se podavimo u cijanidu i sumpornoj kiselini.
    Potplatiće naše nezasite prodane duše. Mi smo sami sebi najveći neprijatelji. Samo trtljamo o Kosovu, a to što nećemo imati ni Srbiju to nema veze, jer ćemo je zadagiti i prodati.

  3. Savo Manojlović: Može li EU da garantuje da u Srbiji ne postoji litijumska korupcija?

    Ako ne može EU „ima ko može“ !
    Evo moja komsinica „baba Rada“ je spremna da „stavi ruku u vatru“ da u Srbiji nema nikakve korupcije pa samim tim ni litijumske „jerbo da ima“ ova vlast bi to odavno „sankcionisala“ !

  4. Osim zahteva da „garantuje da u Srbiji ne postoji litijumska korupcija“, treba tražiti da EU otvoreno kaže da li je Srbiju predvidela ka „žrtvenu zonu“ za eksploataciju litijuma.

  5. Престаните да више сањате о том несрећном литијумом, у Немачкој га има више него у целој Европи заједно, а у Русији нема ни грама.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.