Savo Manojlović najavio da vraća osvojene odborničke mandate, ali ne svuda

Ostavite komentar


  1. Mnogo si sebe precenio mislio si da budes lider opozicije nece moci

  2. Moj gospodine Manojlovicu uz postovanje vaseg pokreta voleo bih da mi objasnite kako vas orestavnik i clan komisije za izbore za vreme odrzavanja izbora ispred gladackig mesta javno goviri da radije pidrzava stavove Vucica nego Djilasa da napomenem nijednig ni drugog nepodrzavam cisto da znate

  3. Кога реално брига шта Заједно мисли? Једина добра ствар код њих је била њихов одбор у НС а и то су распустили

  4. Ostaloj opoziciji se ne sviđa Save Manojlovića predlog za povlačenje poslanika i odbornika. Zato će ostala Opozicija na sledećim izborima da dobiju Šipak od patriotskih birača. Moćiće da beru Šipurke što i nije tako loše. Imaće mogućnost da kuvaju marmeladu.

  5. Pa ovaj Savo je veći amater nego što sam mislio!
    Prvo je tražio da svi iz opozicije vrate sve mandate svuda, zatim je otrčao u Niš gde ga je Milić stavio na ignore a sada je rešio da namagarči sve Beograđane koji su glasali za njega…šta reći a ne zaplakati?

  6. Poruka za patriJotsku i nepatriJotsku botovsku vojsku da se kraj veleizdajničkih sektaša bliži koliko god to sada izgledali iluzorno ali kraj je blizu…osećate vi svi zajedno to i zbog toga vas hvata neizdrž da seirite još malo…seirite slobodno ali ćete brzo morati i da serete od muke zbog otkrivanja veleizdajničke pljačke srbalja.

  7. Зашто учествовати на „изборима“ у Србији када се све зна? Потпуно се повући и тиме показати Европи да овде нема демократије док су овакви лопови на власти. Нека СНС има 250 посланика у Скупштини, и 104% гласова, као у Северној Кореји. Ако ће Европа да прихвати такву “ демократију“ Србија ће да нестане што и није велика штета јер горе нема. У соби преко пута мене лежи човек и чита Српски телеграф, а баба зна да је Ђилас покрао паре, и да је Мала Крсна у Београду. Док је Вучићу таквих, нема зиме.

  8. Zašto objavljujete nepristojne komentare, ovog što se predstavlja kao Kalabić.

  9. Dakle, ako smo pobedili, onda pristajemo na mandate, a ako nismo, onda ih vracamo! Pa vi ste veci cirkus nego sto sam mislio!!!

  10. @Мики маус Па ово јесте као цртани филм. Брига, друже, ЕУ за Србију да ли је овде на челу државе злочинац или часна сестра, сети се било кога од Милошевића (мало „фактор мира“, мало „балкански касапин“) па до јесенас и претпоследњих избора и изјава ЕУ званичника. Коме то није после тридесет година јасно, тај се родио јуче.

  11. Najbliži sam stavu komentatora „Miki Maus“ odnosno vraćanje svih mandata iz svih imitacija – karikatura parlamentarnog života u Srbiji ali ne može samo to da ostane da „lebdi u vazduhu“. Odnosno treba ujedinjeno (valjda se oko toga slažu) tražiti ostavku predsednika zbog kršenja Ustava Republike Srbije (predizborne kampanje, vođenje spoljne politike, mešanje u ovlašćenja vlade, itd,itd) a pravni timovi stranaka neka sačine jasno i glasno saopštenje javnosti kakvi su to članovi Ustava prekršeni i dalje se krše. Dalje, 21. vek je i na sve pogubne odluke ( a biće ih svakako) skupština od 100 % SNS-SPS kadra opozicija treba preko medija (ima načina) da saopšti kontrapredloge i drugačija rešenja jer ionako ako ostanu po tim kvaziskupštinama biće uvek preglasani ubedljivom većinom i kakva je onda svrha njihovog tumaranja po tim ustanovama?! Time se realizuje u praksi značenje pojma konstrktivna opozicija pa ako većina prosudi da vaistinu treba da odemo u provaliju bez dobačenog kanapa za spasavanje onda neka tako i bude.

  12. Zasto je Danas preneo sta je Simo Spasic rekao? Zar je to bitno u ovom kontekstu? Deluje da ste to namerno preneli, kako bi se stekao utisak da je Savo na istoj strani kao i Sima?

  13. Svojim postupcima sludjujete gradjane koji su vam ukazali poverenje na izborima i bas zbog toga teško ćete to poverenje više povratiti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.